Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 1:28:22 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται στους οφειλέτες του Δήμου Κιλκίς η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους στο πλαίσιο του Ν. 4321/2015. Βάσει αυτού του νομικού πλαισίου, οι οφειλέτες μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους (μέχρι και 100 μηνιαίες δόσεις) με προθεσμία υποβολής των αιτήσεών τους για την υπαγωγή στη ρύθμιση την 26η Μαΐου 2015.

Από την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Κιλκίς προτίθεται να συνάψει σύμβαση με απευθείας ανάθεση, με ιδιοκτήτη κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου με αντικείμενο τη διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων (άρθρο 17). Σημειώνεται ότι οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις πρέπει να πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται στο Ν. 4056/12 ο οποίος τροποποιήθηκε από το Ν. 4235/14.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 21:10

Ευχές Παύλου Τονικίδη στον Γιάννη Τσογγίδη

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών» Παύλος Τονικίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκ μέρους όλων των μελών της δημοτικής παράταξης «ΚΙΛΚΙΣ-Δήμος Αξιών» εκφράζω τις πλέον θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη, ύστερα από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.
Ο κ. Γ. Τσογγίδης αποτελεί ένα εξέχον και μάχιμο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, και οι υπηρεσίες του είναι πολύτιμες για το καλό του τόπου μας.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 23:44

Κόντρες στην ΑΝ.ΚΙ

Συντάκτης:

Ο Περικλής Κολότσιος είναι από το Σάββατο 28 Μαρτίου ο νέος πρόεδρος  του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κιλκίς καθώς στη σχετική ψηφοφορία υπερίσχυσε με 6 ψήφους έναντι 2 του ανθυποψήφιού του Αιμίλιου Νικολαΐδη.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 22:48

Απρίλιος, Μήνας Αγροτικής Οικονομίας και Ανάτασης

Συντάκτης:

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης – Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Απριλίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς:
Τετάρτη 1η Απριλίου – 10:30 π.μ.
Ενημέρωση αγροτών και κτηνοτρόφων για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) - Διοργάνωση Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης παρέστη  στην τελετή  παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ''Πόντος'' που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου ''Καμπάνης'' παρουσία και του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού  Υποστρατήγου Αντώνη  Νομικού.

H Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος απευθύνει σύσταση στους κατόχους οχημάτων που δε φέρουν κρατικές πινακίδες και τα έχουν εγκαταλείψει
 σε οδούς της πόλης του Κιλκίς να μεριμνήσουν για την άμεση απομάκρυνσή τους.

Σε υπόθεση του εκάστοτε αντιπεριφερειάρχη  εξελίσσεται η προεδρία της Αναπτυξιακής Κιλκίς, αν και οι μεγαλύτεροι μέτοχοι είναι οι δυο δήμοι του νομού. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μετά τις εκλογές για ανάδειξη νέας εννεαμελούς διοίκησης στην Αναπτυξιακής Κιλκίς, επικρατέστερος για τη θέση του νέου προέδρου που θα διαδεχθεί τον κ. Χρήστο Γκουντενούδη, είναι ο διάδοχός του στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς κ. Περικλής Κολότσιος.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 21:37

Τις ευχές μας στον Γιάννη Τσογγίδη

Συντάκτης:

Ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Γιάννης Τσογγίδης, το περασμένο Σαββατοκύριακο και αυτές τις ημέρες αναρρώνει στο Παπαγεωργίου. Τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση, να επιστρέψει δυνατός στα καθήκοντά του στο δήμο Κιλκίς.

Παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κιλκίς ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος με  αφετηρία
το κεντρικό μικρό πάρκο – συντριβάνι που βρίσκεται πλησίον της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.