Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:45:14 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ονομάζομαι Μπαρμπαποστόλου Ναταλία. Γεννήθηκα το 1982 στο Μπρνο της πρώην Τσεχοσλοβακίας και από το 1990 ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς.

Είμαι μητέρα ενός 23 χρόνου αγοριού.

Μετά από δεκατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Νομού μας, ως Περιφερειακός και Δημοτικός Σύμβουλος, αποφάσισα να μην συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, τερματίζοντας την αυτοδιοικητική μου πορεία.

Στο διάστημα αυτό, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, υπηρέτησα τον θεσμικό μου ρόλο με συνέπεια και εντιμότητα, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας κάθε προσπάθεια που απέβλεπε στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους.

Μηχάνημα έργου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε χαμηλή δασική έκταση βορειοδυτικά του οικισμού Κορώνα διέθεσε άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ο αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Κοκκίνης και το στέλεχος του τμήματος Κλεαρέτη Πασσαλίδου βρέθηκαν στο σημείο όπου επιχειρούσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με αφορμή τη δημόσια παρέμβαση του νεοεκλεγμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία της Π.Ε Κιλκίς Πέτρου Παππά για την αδειοδότηση της κολυμβητικής δεξαμενής και τη μη χρήση του λεωφορείου του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι:

-Η κολυμβητική δεξαμενή του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς συνιστά ένα ιδιαίτερο λεπτό ζήτημα με πολεοδομικές και κατασκευαστικές περιπλοκές.

Στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμμετέχει και η Παρθένα (Νόπη) Χοροζοπούλου θέλοντας να συνδράμει στην οργανωμένη κοινή προσπάθεια να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Παρθένα (Νόπη) Χοροζοπούλου

Σήμερα καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής μας παράταξης ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη!

Ένα ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ, σύνθεσης και ενότητας, ανανέωσης και σιγουριάς για το αύριο του τόπου μας.

Ένα ψηφοδέλτιο που κοσμείται από τα πλέον άξια, ικανά και αξιόπιστα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας. Στελέχη δοκιμασμένα στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, με αξιοσύνη και εντιμότητα.

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 21:58

Με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Νίκος Χωλίδης

Συντάκτης:

Γνώση και αυτοδιοικητική εμπειρία ορθοτομούν τον αυτοδιοικητικό βηματισμό του  Νίκου Χωλίδη, ο οποίος  θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

 Νίκος Χωλίδης

Ο Νίκος Χωλίδης γεννήθηκε στον Άγιο Χαράλαμπο, όπου και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Ασχολήθηκε με τη σιδηρουργία και είναι πτυχιούχος συγκολλητής μετάλλου Γερμανικής Κρατικής Σχολής.

Συμμεριζόμενος τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για την πολυεπίπεδη ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς και την πρόοδο των πολιτών του

 ο Παναγιώτης Δρεντζίδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Παναγιώτης Δρεντζίδης  

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 21:24

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και ο Αβραάμ Μελετίδης

Συντάκτης:

Στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμμετέχει και ο Αβραάμ Μελετίδης θέλοντας να είναι χρήσιμος στον τόπο και στους συμπολίτες μας για να Πάει το Κιλκίς Μπροστά και κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

 Αβραάμ Μελετίδης

Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Υπηρέτησα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Πτολεμαϊδα, στο Μάντσεστερ και Barnsley της Αγγλίας, και στην Αθήνα. Εργάζομαι στην ΩΡΛ κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς από το 2004 και κατέχω το βαθμό της Διευθύντριας.