Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:54:39 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμαρχος Παιονίας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου παραβρέθηκε στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου για το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, Αρτοκλασία, Περιφορά Ιερής Εικόνας Αγίου Δημητρίου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 23:47

Χρ. Γκουντενούδης: Το ΟΧΙ του ‘40 ας μας καθοδηγεί

Συντάκτης:

Γιορτάζουμε με εθνική υπερηφάνεια την φετινή επέτειο του έπους της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Ο πόλεμος αυτός, αποτελεί το θρίαμβο της πατριωτικής και αντιφασιστικής πίστης του Ελληνικού λαού και ταυτόχρονα τη λαμπρότερη σελίδα της νεώτερης ιστορίας μας.

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 23:34

Προσλήψεις στο Κιλκίς στον τομέα καθαριότητας

Συντάκτης:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οχτώ (8) μηνών, συνολικά εκατόν τριάντα (130) ατόμων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Σε εφαρμογή του άρθρου 25 του νόμου που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων στις 16 Οκτωβρίου 2014 και της με αριθμό 163/22-10-2014 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑ Κιλκίς δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Κιλκίς, μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

Στην τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ετέθη το θέμα από πολλούς συμβούλους της μειοψηφίας:

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 23:10

Στα Ρύζια με τους αγρότες για το αρδευτικό δίκτυο

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης

 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε συνεργασία με την θεματική Αντιδήμαρχο αγροτικής ανάπτυξης Αναστασία Παπαδοπούλου, κάλεσε σε συνάντηση την Τρίτη 21 Οκτωβρίου τους αγρότες των Ρυζίων, με θέμα: Το Αρδευτικό δίκτυο των Ρυζίων, ενημέρωση και διαχείριση του.
Ο Δήμαρχος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την αρχή της συζήτησης , τόνισε χαρακτηριστικά ότι σκοπός του είναι , η όσο καλύτερη διαχείριση και δίκαιη λειτουργία για του αρδευτικού, μέσα από τη σωστή διαχείριση την οποία θα κάνουν οι ίδιοι οι αγρότες σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο. Συνέχισε λέγοντας, πως ο Δήμος πρέπει να μπει σε μία σειρά , μένοντας περισσότερο στο θέμα που ταλανίζει και τις 2 πλευρές, το αρδευτικό.
Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Φωτισμού, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κωνσταντίνος Μεμετζής και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ρυζίων Νίκος Ινετζόπουλος. Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση, με διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Ένα πάγιο και αποφασιστικό αίτημα του ποιμνίου της Παιονίας έγινε αποδεκτό με τροπολογία από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο και τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών του 3ου Τμήματος της Βουλής.

O Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας δέχεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κατά της αξιολόγησης.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 19:48

Συνεργασία Αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης

Συντάκτης:

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς
κ. Πρόδρομος Πεντζερεντζής είχε συνεργασία  με  το Διευθυντή και με υπηρεσιακά στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο εφαρμογής του νέου νόμου (Ν. 4264/2014).

Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 09:48

Ορίστηκαν οι έξι αντιδήμαρχοι στην Παιονία

Συντάκτης:

gkountenoudhs-xrhstosΟ Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με απόφασή του όρισε  έξι αντιδημάρχους με θητεία από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 έως 28 Φεβρουαρίου 2017 (δυόμισι χρόνια). Στα αξιοσημείωτα ότι ο κ. Γκουντνενούδης παραχώρησε στους τρεις εξ αυτών και αρμοδιότητες για τις δημοτικές ενότητες Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού.