Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:33:12 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου Κιλκίς με πρώτη ενέργεια την αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα, μήκους 7.681,71 τ.μ.

Το 50% των εκθετών, ήτοι  εκατόν δώδεκα παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 20 Μαρτίου. Ως προς τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid – 19.

Με απόφαση της διεύθυνσης οικονομικής & αναπτυξιακής πολιτικής , τμήμα αναπτυξιακών προγραμμάτων & διαχείρισης   Π.Δ.Ε.  του υπουργείου εσωτερικών  της 10 Μαρτίου 2021 Α.Π. : 18385  εντάχθηκε ο δήμος Παιονίας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ),
  • ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε σήμερα,  ο νέος Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας  «Πόντος», Ταξίαρχος Βασίλειος Τσάμης.

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 15:48

Ρύθμιση οφειλών στο δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια του N.4764/2020 (ΦΕΚ 256/23.12.2020 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις», ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν:

  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ,
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΤΕΟ.

Συμβουλευτική ομάδας εργασίας για θέματα υγείας σύστησε ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης  αποτελούμενη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου – ιατρό χειρούργο Καπουτζή Νικόλαο, τον Γεωργιάδη Θεοφύλακτο -  ιατρό διευθυντή κέντρου υγείας Πολυκάστρου και τον Παυλίδη Στέργιο  ιατρό -  πνευμονολόγο του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Ο Δήμος Κιλκίς φέρνει την άνοιξη στο Πάρκο – Κήπο της πόλης του Κιλκίς και στις πλατείες πολλών χωριών με νέες φυτεύσεις καλλωπιστικών δέντρων και φυτών, που με την αρμονία των χρωμάτων  και την ποικιλία των συνθέσεών τους, ομορφαίνουν το δημόσιο χώρο και πλουτίζουν την αισθητική του.

Χρόνια τώρα έστεκε ετοιμόρροπη και επικίνδυνη μια προσθήκη στο κτήριο του παλιού Μορφωτικού Συλλόγου Δροσάτου, χωρίς να δίνεται λύση από το δήμο Κιλκίς, στον οποίο και ανήκει το κτήριο.