Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 5:27:26 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Εκατόν δεκαεπτά εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει με τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή διασποράς του Covid -19, ήτοι με τη διατήρηση απόστασης πέντε μέτρων (5 μ.) μεταξύ των πάγκων των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών, την τήρηση απόστασης ενάμισυ μέτρου (1,5 μ.) μεταξύ των ατόμων που κινούνται στους χώρους της λαϊκής και την υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας. 

Από το 2018 που ξεκίνησε σε όλη την χώρα η αναδιοργάνωση  των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, άρχισαν να  κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα υποκαταστήματα που υπήρχαν στο Πολύκαστρο. 

Στο πρώτο φύλλο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, μετά την καλοκαιρινή μας άδεια, την Τρίτη 18 Αυγούστου, είχαμε δημοσιεύσει την εκτενή ανακοίνωση της παράταξης "Συμμετέχω", με τίτλο: Αλλοπρόσαλλη η πολιτική του δήμου Κιλκίς στις εγκρίσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων των επιχειρήσεων, όσον αφορά την επένδυση στα όρια της ΒΙΠΕ Κιλκίς, έχοντας και πρωτοσέλιδη αναφορά.

Εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού παρέδωσε σήμερα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, που έλαβε χώρα στις 20 Αυγούστου 2020, η παράταξή μας καταψήφισε το 4ο θέμα, με τίτλο «Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την μονάδα επεξεργασίας στερεών αποβλήτων  της εταιρείας με την επωνυμία « INWASTE A.E.», με περιβαλλοντική ταυτότητα ΠΕΤ 1909182824,  που προτείνεται να λειτουργήσει στα αγροτεμάχια 960, 961 και 962 του αγροκτήματος Σταυροχωρίου, Δήμου Κιλκίς,  Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (αποτελεί έργο υποκατηγορίας Α2 της 4ης ομάδας έργων και δραστηριοτήτων – Συστήματα περιβαλλοντικών υποδομών)».

Την ενίσχυση του φωτισμού κοινοτικών, ως επί το πλείστον, οδών προώθησε σε ικανοποιητικό βαθμό η Διοίκηση του Δήμου επεκτείνοντας με την τεχνική συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ το δίκτυο των ηλεκτροφωτισμών.

Απολογισμός πεπραγμένων διοίκησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2020 από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τον απολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς για το έτος 2020, έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Μία προγραμματική δέσμευση της διοίκησης του δήμου Παιονίας, δρομολογείται με την υποβολή πρότασης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ για την «προμήθεια συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων».

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 13:52

Λειτουργία του ΚΕΠ Ευρωπού

Συντάκτης:

Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 λειτουργεί κανονικά το ΚΕΠ Ευρωπού  στον χώρο του δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής  Ενότητας Ευρωπού.