Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 1:05:59 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 15:25

Έργα πνοής για Πολύκαστρο και δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Συναντήσεις του Δημάρχου Κώστα  Σιωνίδη και του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και τον Διευθυντή του Τ.Ε.Θ.Α.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-3-2016)

Η φετινή ημέρα της Γυναίκας έχει μια πολύ διαφορετική οπτική. Είναι εγκιβωτισμένη στην πανδημική κρίση, σχηματοποιημένη σε νέες έννοιες και αρνητικές συνέπειες, με τις οποίες πασχίζουμε να συμφιλιωθούμε, αρκετές φορές χωρίς μεγάλη επιτυχία.

«Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και στους αγώνες για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στην οικογενειακή, οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή. Μια μέρα όπου μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της κοινωνίας,  και, να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για το δικαίωμα στην ισότητα που έχει κάθε γυναίκα.

Ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται σκληρά από τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου.

Με νέα επίπλωση προικοδοτήθηκαν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς και η αλλαγή στους εσωτερικούς τους χώρους είναι πράγματι εντυπωσιακή!

Με ευκαιρία την τελευταία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μη εγκρίνει την αδειοδότηση  τριών τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημόσιες εκτάσεις του Δήμου Κιλκίς, σας παραθέτουμε τις απόψεις και θέσεις της παράταξής μας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για το όλο θέμα.

Η πληττόμενη τοπική επιχειρηματικότητα από τη δίνη της πανδημίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τις Διοικήσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και των τεσσάρων Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς, Πολυκάστρου, Γουμένισσας και Αξιούπολης.

Με γνώμονα την προστασία των πολιτών και την αποφυγή της διάδοσης του COVID-19 και έπειτα από την ανακοίνωση των νέων, αυστηρότερων μέτρων που ισχύουν από σήμερα στις 6 το πρωί μέχρι τις 16 Μαρτίου 2021 σε όλη τη χώρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τη φυσική παρουσία στις υπηρεσίες και επαναλαμβάνει τους εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης των πολιτών:

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα Γουμενίσσης,  Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριε Τοποτηρητά της καθ’ ημάς Μητροπόλεως και εκπρόσωπε του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου

και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Σεβασμιότατοι μητροπολίτες Σύρου κ. Δωρόθεε, Σερρών κ. Θεολόγε, Εδέσσης κ. Ιωήλ και Θηβών κ. Γεώργιε.