Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 8:21:52 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο χρόνο της θητείας Σιωνίδη στο Δήμο Παιονίας αλλά αντί για μια αλλαγή επί τα βελτίω στην νοοτροπία της διοικήσεως όπως άλλωστε και μετ’ επιτάσεως επαγγελόταν ο νυν δήμαρχος, αυτό που οι δημότες μας βλέπουν είναι μια παρωχημένη αντίληψη διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:17

Τα καπάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς σε τρεις φάσεις…

Συντάκτης:

Τον περασμένο Οκτώβριο γράψαμε για τα πλαστικά και εύθραυστα πλακάκια της ΔΕΥΑ Κιλκίς: Οι φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης (Μ. Φωτίου) είναι απολύτως εύγλωττες.

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς υπέβαλε ο ανεξάρτητος σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του κ. Τονικίδη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, η οποία θα λειτουργήσει αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με το 50% των εκθετών, ήτοι με εκατόν δεκατέσσερις παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές και με το σύνολο των περιοριστικών υγειονομικών ρυθμίσεων.

Καθαρίστηκε σχολαστικά ο χώρος πλησίον του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου και τοποθετήθηκαν πινακίδες που αποτρέπουν από την ελεύθερη – ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 21:20

Πρόσληψη τριών ατόμων στη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Συντάκτης:

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΙΔΟΧ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4745/2020 για την κάλυψη αναγκών περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού θα πραγματοποιήσει η ΔΕΥΑ Κιλκίς.

 

Κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την Δευτέρα 25/1/2021, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της «λειτουργίας» των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου, η οποία σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση αρ.70/2021ΦΕΚ137/Β/19/01/2021 θα ξεκινούσε στις 22/01/21.

Η αντικεραυνική ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι ένα ακόμη μέτρο ισχυρής προστασίας με το οποίο εξοπλίζει τις σχολικές μονάδες η Δημοτική Αρχή Κιλκίς περιορίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η πτώση κεραυνών στο σχολικό χώρο αλλά και τις ζημίες σε υποδομές του.

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα έχουμε την Παρασκευή 29η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 12.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η «Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παιονίας», εξέφρασε δημόσια την άποψη της για την σημερινή διοίκηση του δήμου ότι αίρει την εμπιστοσύνη της απέναντι στο Δήμαρχο και την διοίκηση του δήμου, καθώς δεν προχώρησαν σε υλοποίηση εκείνων για τα οποία είχαν δεσμευτεί δημόσια.