Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 3:04:45 μμ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 08:37

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Κιλκίς ο κ. Θεόδωρος Βαφειάδης

Αιφνιδίασε ο αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητα τη δημοτική ενότητα Κρουσίων, Θεόδωρος Βαφειάδης, όταν το βράδυ της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου.

«Θα εξηγήσω τους λόγους της παραίτησής μου την Παρασκευή σε συνέντευξη τύπου» ανέφερε και διευκρίνισε ότι παραμένει μέλος της παράταξης με την οποία εκλέχτηκε και θα συνεχίσει να προσφέρει για την προαγωγή των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών, όπως πάντα έπραττε.

Ο κ. Βαφειάδης υπέβαλε ήδη γραπτώς την παραίτησή του – απευθύνεται στον Δήμαρχο- και η σχετική επιστολή του πρωτοκολλήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες την Δευτέρα, πριν τη συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης την ώρα της ανακοίνωσης βρισκόταν εκτός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου και το μόνο ανεπίσημο σχόλιό του ήταν ότι η παραίτηση ώφειλε να απευθύνεται στον ίδιο, αφού εκείνος τον όρισε, και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Βαφειάδης θεωρεί ότι μέλη της διοικούσας παράταξης της πλειοψηφίας τον υπονόμευσαν στο ζήτημα της επένδυσης παραγωγής ενέργειας από βιομάζα, κατηγορώντας τον αδίκως ότι απέκρυψε από τη διοίκηση του δήμου το ίδιο το επενδυτικό σχέδιο.

Να σημειωθεί ότι για την εν λόγω επένδυση υπάρχει προ μηνών ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, απόφαση που όπως υποστηρίζει ο κ. Βαφειάδης έχει κοινοποιηθεί και πρωτοκολληθεί αρμοδίως και επομένως βρισκόταν σε γνώση της διοίκησης καθότι συνιστούσε πλέον δημόσιο έγγραφο.

Περισσότερα όμως την Παρασκευή.