Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 1:20:39 πμ
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 19:55

Πάση θυσία να διασωθεί το Α.Τ. Νέας Σάντας

Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης, παρόντος του περιφερειακού συμβούλου κ. Παύλου Θωμαΐδη. Τον κ. Καραμαλάκη συνόδευαν ο Επιθεωρητής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας ταξίαρχος κ. Θωμάς Σάνδρος και ο αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ηλίας Μπόλος.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης του νομού με την ιδιαιτερότητα του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, το οποίο καλείται να διαχειρισθεί ο νομός. Τα αποτελέσματα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας κρίνονται ικανοποιητικά και σ’αυτό, όπως ειπώθηκε, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η άριστη συνεργασία της Αστυνομίας με τις αιρετές τοπικές Αρχές και τους πολίτες.
Από πλευράς των κ.Βεργίδη και Θωμαΐδη έγινε ενημέρωση για τα μείζονα αιτήματα και τις όποιες δρομολογημένες ενέργειες για την οριστική τους ικανοποίηση. Ιδιαίτερα επισημάνθηκε η ανάγκη διατήρησης ενός ακόμη Αστυνομικού Τμήματος στο νότιο τμήμα του νομού, αίτημα που είχε διατυπωθεί έγκαιρα (Νοέμβριος 2015) και εγγράφως από την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς  κατά την υποβολή των προτάσεων στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον προτεινόμενο σχεδιασμό αναδιάταξης των Αστυνομικών Υπηρεσιών.