Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:37:05 μμ
etpa
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 20:46

Πρωτοβουλία Αλίρη με ενημέρωση Δούμου

Συντάκτης:

Την Τρίτη 21 του Μάρτη με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη ορίστηκε Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας η κ. Ελένη Δούμου,  καταλαμβάνοντάς την από 28-2-2017 χηρεύουσα  θέση.
Την Τετάρτη 22 του Μάρτη ο Δημοτικός Σύμβουλος, τέως Αντιδήμαρχος Γιάννης Αλίρης, κάλεσε στο Δημοτικό κατάστημα της πόλης το σύνολο των εργαζομένων,  συμβασιούχων και μονίμων και παρουσίασε την νέα Αντιδήμαρχο.


Ευχαρίστησε το προσωπικό για την έως τώρα άψογη συνεργασία και τους ζήτησε να συνεχίσουν να εργάζονται το ίδιο φιλότιμα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι Δημότες και να διατηρείται το σύνολο της Δημοτικής Ενότητας καθαρό.
Επεσήμανε στην νέα Αντιδήμαρχο πως οι υπάλληλοι  είναι δοκιμασμένοι και αξιόλογοι λέγοντας πως «εάν υπάρχει εργασιακή ειρήνη, αν αντιμετωπίζονται δίκαια και προστατεύονται από τυχόν αυθαιρεσίες της διοίκησης, τότε οι συνεργάτες αυτοί θα σας κάνουν επιτυχημένη στην θητεία».
Κατόπιν, αφού αποδέσμευσε  το προσωπικό, έκανε εκτενή ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα, και όχι μόνο, υποσχόμενος αμέριστη συμπαράσταση όποτε του συζητηθεί.

Έκθεση εικόνων