Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 9:04:28 πμ
etpa
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 14:12

Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς

Συντάκτης:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη συντήρηση οδοποιίας του επαρχιακού οδικού δικτύου Κιλκίς, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της για την άρση της επικινδυνότητας και της θωράκισης της οδικής ασφάλειας των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών στην περιοχή.

 

Στην κατεύθυνση αυτή, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προχώρησε – με ίδια μέσα- στην αποκατάσταση βλαβών και δομικών στοιχείων στο πλαίσιο της στοιχειώδους συντήρησης του οδικού δικτύου, και τον καθαρισμό  των ερεισμάτων στο οδικό τμήμα που συνδέει το Φανό με το Σκρα. 

Με τις παρεμβάσεις αυτές, σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου που είχαν φθορές ή εξαιτίας της βλάστησης είχαν καταστεί επικίνδυνα για την οδική κυκλοφορία, έχουν, πλέον, καθαριστεί και, επίσης, καλύπτονται πλήρως αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, στα οποία ανταποκρίνεται άμεσα η Π.Ε. Κιλκίς.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς δεν παύει να συντηρεί με επιμονή και μεθοδικότητα το οδικό δίκτυο, αφού το ζήτημα της οδικής ασφάλειας είναι μείζονος σημασίας για εμάς. Στόχος είναι να διασφαλίσουμε τους συμπολίτες μας που κινούνται στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.