Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 1:15:52 μμ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 23:47

Σημαντική ενίσχυση για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παιονίας

Η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Παιονίας ενισχύθηκε με την προμήθεια  ενός σύγχρονου πολυμηχανήματος αντιρρυπαντικής τεχνολογίας & ενός αναρροφητικού σαρώθρου για την εκτέλεση πάσης φύσεως περιβαλλοντικών έργων με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείρισή του προς όφελος των δημοτών της ΠΑΙΟΝΙΑΣ.


Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 215.175,00€ (με το Φ.Π.Α.) και καλύπτεται από πόρους του Πράσινου Ταμείου (200.000€) και με ίδιους πόρους του Δήμου Παιονίας (15.175€).
Το όχημα πολλαπλών χρήσεων φέρει ως παρελκόμενο έναν υδραυλικό χλοοκοπτικό βραχίονα με κεφαλή κλαδέματος, καθώς επίσης και υπερκατασκευή πλυσίματος - απόφραξης - πυρόσβεσης.
Ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κος Μεμετζής και η ομάδα του Δήμου που εργάστηκε για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης παρέλαβαν τα οχήματα με τη σιγουριά πως θα αναβαθμίσουν σε μεγάλο βαθμό την Υπηρεσία Καθαριότητας, ειδικά σε περιόδους αυξημένων αναγκών, όπως η παρούσα λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.
Η εκτέλεση της προμήθειας πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Χρ. Καιρίδης Τεχνική & Εμπορική Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία Εργόπολις ΙΚΕ και την εταιρεία ΕΡΓΟΝ Αναπτυξιακή - Εμπορικής Ε.Ε. την οποία εκπροσωπούν ο κ. Ιορδάνου Κων/νος και η κα. Παπαμαυρουδή Μαρία.