Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 11:36:48 μμ
etpa
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 19:28

Σιωνίδης: Επιμένουμε στο "πρώτα δρόμος και μετά πλευρικά διόδια". Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Την πάγια θέση του στην οποία παραμένει και τώρα μετά τον αιφνιδιασμό που επιφύλαξε η κυβέρνηση με το άνοιγμα των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με δήλωσή του στο eidisis.gr.

 

«Είναι θέση και δική κου και της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της Παιονίας, οι οποίοι πλήττονται από την απόφαση αυτή. Η κυβέρνηση οφείλει να κατασκευάσει πρώτα τον δρόμο κι ύστερα να θέσει σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια, τόνισε ο κ. Δήμαρχος.

Αιφνιδιασμένος και ο ίδιος από την ...καταδρομική απόφαση της κυβέρνησης (την Τρίτη 19 Ιανουαρίου δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ , την Παρασκευή ανοίγουν τα πλευρικά διόδια!) ο κ. Σιωνίδης κατ’ αρχήν βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Σήμερα κιόλας έδωσα εντολή στη δικηγόρο του δήμου να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την αναστολή εφαρμογής της άδικης αυτής και παράνομης απόφασης. Επιμένουμε στο παράνομο της απόφασης λειτουργίας διοδίων σε δρόμο που στιγματίζεται κάθε χρόνο από δυστυχήματα, σε δρόμο που δεν πληρεί καμιά από τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είναι απολύτως αναγκαία καθόσον μάλιστα στις 9 Φεβρουαρίου πρόκειται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Επικρατείας η αίτηση του δήμου Παιονίας για την ακύρωση της απόφασης λειτουργίας διοδίων στο δρόμο με τα χαρακτηριστικά  που όλοι γνωρίζουμε» τόνισε ο κ. Σιωνίδης.

Η συνέχεια επί της …οθόνης.