Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 12:34:08 πμ
etpa
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 19:33

Σκληρή αντιπαράθεση Σιωνίδη - Μπαβέλη για τα κρούσματα κορονοϊού στο δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Σκληρή αντιπαράθεση μέσω αναρτήσεών τους στο facebook είχαμε μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου - γιατρού Τάσου Μπαβέλη και του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη για τα κρούσματα κορονοϊού στο δήμο Παιονίας.

Προηγήθηκε η ανάρτηση του κ. Μπαβέλη, πρώην συνεργάτη και δημοτικού συμβούλου του κ. Σιωνίδη:

 

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Παιονίας μια πανελλαδική πρωτιά! Δυστυχώς όμως για εμάς τους κατοίκους, η πρωτιά αυτή έχει αρνητικό πρόσημο. Αρνητικό πρόσημο μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου την υγεία!

Στο Δήμο Παιονίας τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί εδώ και πολλές μέρες στα ύψη καταγράφοντας πανελλαδική πρωτιά και ο κορονοϊός συνέλαβε κοιμώμενη την δημοτική αρχή!

Η άγνοια (δεν ήξερες δεν ρώταγες;), η ατολμία, η έλλειψη δυναμικών διεκδικήσεων και ο φόβος μην δυσαρεστήσουμε τους πολιτικούς προϊσταμένους, έδωσαν την "ικανοποίηση" στο Δήμαρχο να "υπερηφανεύεται" ότι έφερε στον τόπο μας μια πρωτιά, αυτή του Δήμου με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού σε σχέση με τον πληθυσμό του. Κρίμα!

Υ.Γ.:  Πριν λίγο καιρό, σα Νομός Κιλκίς αυτή τη φορά, είχαμε καταταγεί μέσα στους τρεις φτωχότερους Νομούς της χώρας μας!»

 

Απάντηση Σιωνίδη

Ακολούθησε η απάντηση-ανάρτηση του δημάρχου:

«Σχετικά με δημοσίευμα του δημοτικού συμβούλου κ. Αναστάσιου Μπαβέλη

Ο κ. Μπαβέλης γνωρίζει πολύ καλά λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ότι την διαχείριση της πανδημίας την ασκεί αποκλειστικά το Υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΔΥ και η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το τελευταίο διάστημα επίσης, έχουν γίνει δημόσια γνωστές οι συνεχείς εκκλήσεις και προσπάθειες που καταβάλαμε με τον πρόεδρο της υγειονομικής επιτροπής του δήμου Νίκου Καπουτζή προς όλους τους αρμόδιους, για την αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων στην Παιονία.

Με αναλήθειες και άκρατο λαϊκισμό ο κ. Μπαβέλης, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, προσπαθεί να συνδέσει την παγκόσμια συμφορά του covid 19 ή τις τυχόν αδυναμίες της κεντρικής διοίκησης στην αντιμετώπισή της, για να πλήξει το κύρος του δημάρχου και της διοίκησης του δήμου Παιονίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι υπηρετούν την σοβαρότητα και την αλήθεια, ο λαϊκισμός που υιοθέτησε ο κ. Μπαβέλης τον εκθέτει και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό».