Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 1:37:38 πμ
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 21:27

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ Μαζί με τον Δημήτρη Κυριακίδη και ο Αθανάσιος Καριοφύλλης

Ο Αθανάσιος Καριοφύλλης συνεχίζει Δυναμικά Μαζί με τον Δημήτρη Κυριακίδη την προσπάθεια να κατακτήσει νέες κορυφές η Δημοτική Αρχή για τον Δήμο Κιλκίς έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια παραγωγική θητεία με πλούσιο έργο και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.  

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς.

Είναι απόφοιτος του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς, πτυχιούχος στην ειδικότητα του Εργοδηγού Δομικών Έργων.  

Εργάστηκε σε μεγάλη βιομηχανική μονάδα της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και το 1999 προσελήφθη στο Δημόσιο έχοντας θητεύσει στην τεχνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου ‘’Παπαγεωργίου’’, στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου εργάζεται σήμερα.

Εξελέγη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης, το 2014 και επανεξελέγη το 2019 ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς και έχει συμμετάσχει ως μέλος στους Πολιτιστικούς Συλλόγους ‘’Χορονός’’ Κιλκίς, Φύσκας και Αργυρούπολης.

Συμμετείχε ακόμη στη Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και Νηπιαγωγείων της πόλης.

Είναι μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής παρεκκλησίων της Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.    

Είναι έγγαμος με την Ελισσάβετ Γαβριηλίδου και έχουν τρία παιδιά, τον Αντώνη, που είναι φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Πασχαλίνα, μαθήτρια Λυκείου και τον Γιώργο, μαθητή Δημοτικού Σχολείου.