Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 1:50:52 πμ
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 19:21

Στον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και η Ελένη Πατλάκη

Η Ελένη Πατλάκη δηλώνει ηχηρά παρούσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ του Δημάρχου Κιλκίς  Δημήτρη Κυριακίδη.

Η καθημερινή της επαφή με τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς και τα προβλήματά τους σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση, την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την οργάνωση που τη χαρακτηρίζουν, αποτέλεσαν το έναυσμα να αποδεχθεί το προσωπικό κάλεσμα του Δημάρχου Κιλκίς.

 

Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, η διασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου ζωής, η αδιάκοπη και συνεχής ανάγκη για την ανάπτυξη της πόλης του Κιλκίς καθώς και το ενδιαφέρον για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τα χωριά μας, αποτελούν βασικούς στόχους της ενασχόλησής της με τα κοινά.

Η Ελένη Πατλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Γαλλικό. Είναι κόρη του Χαράλαμπου Πατλάκη, γεωργού, και της Άννας Πατλάκη ιδιοκτήτριας καφενείου.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.

Από το 2018 εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.) Κιλκίς ενώ προγενέστερα έχει εργαστεί σε μεγάλο λογιστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Αλλοδαπών, Μετανάστευσης και Ιθαγένειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κιλκίς για έξι χρόνια, στο Τμήμα Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών – παράρτημα ν. Θεσπρωτίας και για μία διετία στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Παράλληλα ασχολήθηκε και με την εκπαίδευση, έχοντας εργαστεί ως εκπαιδευτικός επί σειρά ετών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας  και στο Κέντρο  Εκπαίδευσης Ενηλίκων ν. Κιλκίς. Στην Ηγουμενίτσα διετέλεσε Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Η ενασχόλησή της με την πολιτική ξεκίνησε από τα φοιτητικά της χρόνια.

Μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα και διαθέτει καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Μένει μόνιμα στο Κιλκίς από το 2004 με τον σύζυγό της Τριαντάφυλλο Χατζητριανταφύλλου, ανθυπασπιστή στο Λιμενικό Σώμα και τα δύο τους παιδιά, τον Ηλία, μαθητή της Γ’ Λυκείου και την Άννα, μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού.