Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020, 5:50:01 μμ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 10:49

Συναντήσεις εργασίας του Ανδρέα Βεργίδη για έργα υποδομών

Συντάκτης:

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας, στη διάρκεια των οποίων εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς, είχε, χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, στο Διοικητήριο.

 

Στην συνάντηση με τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Γιάντση έγινε καταγραφή των ζωτικής σημασίας έργων υποδομών για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, με έμφαση στα οδικά δίκτυα.

Στη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκε λεπτομερώς ο σχεδιασμός της ΠΕ Κιλκίς για έργα υποδομών που ήδη “τρέχουν” και στοχεύουν στην ενίσχυση του αναπτυξιακού “προφίλ” της ευρύτερης περιοχής και την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και για αναπτυξιακές δράσεις οι οποίες αναμένεται να δρομολογηθούν, με στόχο την ανάπτυξη της ΠΕ Κιλκίς.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Παιονίας, Κωνσταντίνο Σιωνίδη, παρουσία του κ. Γιάντση και υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση των δύο πλευρών να ενισχύσουν περαιτέρω την υφιστάμενη σχέση συνεργασίας και καθορίσθηκαν οι λεπτομέρειες του “οδικού χάρτη” της συνεργασίας τους.