Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 11:09:09 μμ
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 08:58

Θεόδωρος Βαφειάδης: «Δεν είμαστε όμηροι κάτω από την ομπρέλα κανενός κόμματος»

Το ακομμάτιστο της δημοτικής του παράταξης δηλώνει ο επικεφαλής του «Νέου Κιλκίς», Θεόδωρος Βαφειάδης, προφανώς για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά την ανακοίνωση και τη στήριξη από τη Ν.Ε. Κιλκίς του Σύριζα.- Προοδευτική Συμμαχία.

Στη δήλωσή του ο κ. Βαφειάδης αναφέρει:

 

«Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ έχοντας ως αφετηρία τη λαϊκή βάση των πολιτών του Δήμου Κιλκίς και ως στόχευση τη βελτίωση της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο μας χτίζεται και δυναμώνει ημέρα με την ημέρα με νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων  και διεκδικεί με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου φιλοδοξώντας να προσφέρει στους κατοίκους του μία σύγχρονη εναλλακτική αποτελεσματική πρόταση.

Δηλώνουμε προς τις δημότισσες και τους δημότες του Κιλκίς ότι οι πόρτες μας είναι διάπλατα ανοιχτές για όποιαν και όποιον Κιλκισιώτη θα ήθελε να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή και φυσικά σε όποια/ον θα ήθελε να μας στηρίξει με τον καλό του λόγο και με την ψήφο του. Δεν είμαστε όμηροι κάτω από την ομπρέλα κανενός κόμματος, αλλά μόνοι εντολείς μας θα είναι οι κάτοικοι του Δήμου μας. Αν, παρ’ όλα αυτά κάποιος κομματικός Οργανισμός έχει πρόθεση να μας στηρίξει, να είναι βέβαιοι ότι δε θα τους διαψεύσουμε στη βάση ότι τα δημοτικά θέματα δε βλέπουν χρώματα και δεν έχουν παρωπίδες.

Κάθε άλλη ερμηνεία των προθέσεών μας από κακόβουλους συμπολίτες ή κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα είναι εκ του πονηρού με στόχο να προβοκάρουν/συκοφαντήσουν την ανυστερόβουλη προσπάθειά μας.

Και να θυμίσουμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι πλην των τριών μεγάλων Δήμων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά δε θα δοθούν επίσημα χρίσματα σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο Δήμο από κανένα Κόμμα και όποια άλλη ερμηνεία πέραν της καθαρά αυτοδιοικητικής δοθεί σε τοπικές τοποθετήσεις Κομματικών φορέων θα είναι εκ του πονηρού».

Θεόδωρος Βαφειάδης