Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, 11:27:29 πμ
etpa
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 21:33

Τρόφιμα για συσσίτια παρέδωσαν οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ)  ευχαριστεί   τα μέλη του, τους αιρετούς εκπροσώπους της ΠΕ Κιλκίς και τις εταιρείες ΄΄EURIMAC AE΄΄  και ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ΄΄  για την γενναία  συνεισφορά τους στην συγκέντρωση τροφίμων  για το συσσίτιο που διοργανώνεται και λειτουργεί σε καθημερινή βάση   από την ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.


 Τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε δύο φάσεις – στις 14/12/2017 και στις 4/1/2018 – και περιλάμβαναν ποσότητες  βασικών ειδών  διατροφής όπως ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, σπορέλαιο, κ.λ.π  συνολικού βάρους περί των   500Kg.
Χαιρόμαστε που στην πρωτοβουλία μας αυτή, για να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας, ο σύλλογός μας    βρίσκει εκτός από τα μέλη του και άλλους θερμούς υποστηρικτές και συμπαραστάτες που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους όπως οι προαναφερθείσες  εταιρείες.

Κατά σειρά (από αριστερά ) στην φωτογραφία είναι ο υπεύθυνος τύπου του Συλλόγου, κ. Αδάμου Στέργιος, ο Πρόεδρος, κ. Κοκκίνης Θεόδωρος, ο  εφημέριος του Ναού, Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ταλτζίγε και ο Γραμματέας κ.  Κομπατσιάρης Αντώνιος