Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:53:25 μμ
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 12:39

Τσογγίδης και Βαφειάδης απαντούν για τις σημαίες

Από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Γιάννη Τσογγίδη, και τον πρώην αντιδήμαρχο Κιλκίς, Θεόδωρο Βαφειάδη, λάβαμε τις ακόλουθες απαντήσεις, όσον αφορά σχόλιο για την καταψήφιση πρότασης αγοράς ελληνικών σημαιών από το δήμο Κιλκίς στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, θέμα που είχε εισηγηθεί ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσαντάκης:

 

Διάβασα το παραπολιτικό σας σχόλιο περί σημαιών και δημοτικής αρχής και χαμογέλασα πικρά παρά την απαγόρευση των χαμόγελων  από το Δήμαρχο Σισμανίδη.

Στις απαντήσεις που θα μου δίνει η κρυπτόμενη ανώνυμη δημοτική αρχή, εγώ θα ανταπαντώ ενυπόγραφα. Πόσο απελπισμένη πρέπει να είναι λοιπόν η ανώνυμη δημοτική αρχή για να απευθύνεται στο θυμικό των πολιτών και να κρύβεται πίσω από την προμήθεια ελληνικών σημαιών για να με πλήξει δήθεν !

Ο κ. Τερζενίδης έφυγε νωρίς από την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ! Αν ήταν παρών δε θα έκανε το συγκεκριμένο παραπολιτικό σχόλιο, διότι θα άκουγε τη ρητή διευκρίνισή μου ότι έχω άρει την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων αντιδήμαρχο Τσαντάκη και αρκετά στενού συγγενούς του Δημάρχου Σισμανίδη και εδώ και λίγο καιρό δεν ψηφίζω κανένα θέμα που εισάγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο από αυτόν, όποιο και να είναι.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι οι ελληνικές σημαίες, αλλά ο Τσαντάκης και ας μην κρύβεται πίσω από τα εθνικά σύμβολα για να με πλήξει ! Είναι άλλωστε τόσο ευτελές το επιχείρημα ! Ας αναλογισθούν οι σώφρονες συμπολίτες γιατί δεν τον έχω εμπιστοσύνη !

Γιάννης Τσογγίδης

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς μέχρι 28.02.2017

 

Πάνω στην απόγνωσή της η Δημοτική Αρχή (ανώνυμη και φορώντας μάσκα) προσπάθησε με παραπολιτικό σχόλιο (όπως λέμε παρακράτος) σε τοπική εφημερίδα να μου καταλογίσει ότι δεν ψήφισα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο κονδύλιο για την προμήθεια ελληνικών σημαιών (αρμοδιότητας Τσαντάκη) και αν μπορούσε θα με κατηγορούσε και για αντεθνική ενέργεια !

Η πικρή αλήθεια γι' αυτούς είναι ότι ψήφισα το σχετικό κονδύλιο, αν και δεν θα έπρεπε, διότι αναρωτιέμαι πόσες σημαίες απαιτείται να αγοράζονται κάθε χρόνο, όπως και με άλλες δαπάνες που επαναλαμβάνονται μονότονα και χωρίς διαφάνεια. Την περίφημη κρυπτόμενη Δημοτική Αρχή δεν την απασχόλησε καθόλου γιατί πράγματι ΔΕΝ ψήφισα κάποια άλλα θέματα που έφερε ο αναντικατάστατος Αντιδήμαρχος Τσαντάκης !!!!

Η οποία Δημοτική Αρχή δε γνωρίζω πόσες φωνές / κανάλια έχει και σε πόσο πανικό βρίσκεται κάθε ένα κανάλι της. Στο τέλος, παραφράζοντας τη γνωστή ρήση θα αναρωτηθούμε ποιος κάνει κουμάντο σε αυτόν το Δήμο.

Θεόδωρος Βαφειάδης

Δημοτικός Σύμβουλος