Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 11:39:49 μμ
etpa
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 22:51

Χορηγία του Δήμου Παιονίας προς το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Συντάκτης:

Ο Δήμος Παιονίας προχώρησε στην χορηγία και την αγορά νέων στρωμάτων ειδικών προδιαγραφών από την Αnatomic Help A.E. και την αντικατάσταση των παλαιών για τις νοσοκομειακές κλίνες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας. Την Παρασκευή 28 Απριλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θέμη Ανθρακίδη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Γουμένισσας κατά την παράδοση του υλικού και είχε συναντήσεις με τον Αν. Διοικητή κ. Τσαμαδιά, τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Παπαλέξη και με ιατρούς και προσωπικό του ιδρύματος.


Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο λόγω της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης και κυρίως της έλλειψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων ιατρών όπως Παιδιάτρου.
Ο Δήμαρχος ανέφερε στους παριστάμενους ότι ο Δήμος έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την υποστήριξη και την ενίσχυση του ιδρύματος και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσφορά των εργαζομένων οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της δυσμενούς συγκυρίας, ανταποκρίνονται άρτια στα καθήκοντα τους. Το νοσοκομείο αυτό εξυπηρετεί τις υγειονομικές ανάγκες όχι μόνο της Γουμένισσας αλλά ολόκληρο το δήμο Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής και θα πρέπει να παραμείνει ζωντανό ενισχύοντας περαιτέρω την διαχρονική λειτουργία του.