Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 12:19:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να επισκεφθεί το νομό Κιλκίς λίγο πριν τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ. Μηνάς Παπαδόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δένδια στα γραφεία της Διοικούσας Θεσσαλονίκης.

Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Κένυα από τον Μάρτιο σε πλημμύρες, τις οποίες έχουν προκαλέσει κυρίως οι ασυνήθιστες για τα δεδομένα καταρρακτώδεις βροχές, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Άιζακ Μουάουρα.

Μια βιομηχανική εγκατάσταση και κτίρια κατοικιών επλήγησαν από ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σήμερα στη βορειοανατολική Ουκρανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον επτά, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέβαλε την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Αμερικανοί και Τούρκοι αξιωματούχοι ανέφεραν τον Μάρτιο ότι ο Τούρκος πρόεδρος και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζο Μπάιντεν επρόκειτο να συναντηθούν στις 9 Μαΐου στον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-4-2024)

Οι ισπανικές αρχές κατέσχεσαν 25 τόνους χασίς, που διακινητές είχαν κρύψει σε ένα φορτηγό με προέλευση το Μαρόκο, το οποίο υποτίθεται ότι μετέφερε πεπόνια με προορισμό τη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική Πολιτοφυλακή και οι τελωνειακές αρχές.

Στη συνέντευξή του στο Report TV, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα εστίασε στην πορεία της υπόθεσης Μπελέρη, τις διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπουργοί και υψηλόβαθμοι διπλωμάτες αραβικών και ευρωπαϊκών χωρών θα συναντηθούν το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας για μια οικονομική σύνοδο και για να συζητήσουν τον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Γάζα, ανέφεραν σήμερα διπλωματικές πηγές.

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κύκλωμα το οποίο διακινούσε ναρκωτικά στο πανεπιστημιακό κάμπους της Θεσσαλονίκης και πέριξ αυτού, στις πλατείες Ροτόντας και Ναυαρίνου.

Σε τροποποίηση στη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 22, που εξυπηρετεί συγκοινωνιακά την Άνω Πόλη, προχωρά ο ΟΑΣΘ από τη Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου.

Η τροποποίηση αφορά τη διαδρομή, τις στάσεις και τα ωράρια της γραμμής.

Σελίδα 1 από 18138