Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:04:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, κατά τη διάρκεια της οποίας τον παρότρυνε να επισπεύσει την ψηφοφορία για την έγκριση της αμερικανικής βοήθειας προς την Ουκρανία.

Δύο παιδιά είναι μεταξύ τουλάχιστον έξι ατόμων που συνελήφθησαν ή ανακρίθηκαν στη Ρωσία για σχόλια στο διαδίκτυο που κρίθηκαν ως «δικαιολόγηση της τρομοκρατίας», σχόλια που έγιναν μετά τη φονική επίθεση την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στην Μόσχα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας Κρισιάνις Κάρινς ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από το πόστο του έπειτα από καταγγελίες για αεροπορικά ταξίδια που έκανε χρησιμοποιώντας ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ.

Μπροστά σε μία ασυνήθιστη κατάσταση βρέθηκαν οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς αναζητούσαν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας για τις ανάγκες απολογίας μίας 27χρονης κωφάλαλης, η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη για ληστρική κλοπή, από κοινού.

Το Σάββατο 23/3/24 στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το χειμερινό κύπελλο ρίψεων αναπτυξιακών ηλικιών Κ16 και Κ18, με συμμετοχές από Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη.

Ο Αίαντας Κιλκίς συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές: Σαμολαδά Βασιλική δίσκο Κ18 δεύτερη θέση με επίδοση 37,56 μέτρα και σφαίρα 10,97 5η θέση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-3-2024)

Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφαλείας της Πολωνίας διενήργησε έρευνες στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας με άλλες ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφάλειας για φερόμενη ρωσική κατασκοπεία, όπως ανέφερε σήμερα.

Κόμβος για τις δυτικές στρατιωτικές προμήθειες στην Ουκρανία καθώς η χώρα μάχεται εναντίον της ρωσικής εισβολής, η Πολωνία λέει ότι έχει γίνει σημαντικός στόχος Ρώσων κατασκόπων.

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα συναυλιών την Παρασκευή στην Μόσχα συνδέονται με «Ουκρανούς εθνικιστές».

Τα πτώματα δύο ανθρώπων που παρασύρθηκαν από τη θάλασσα ανασύρθηκαν σήμερα στη βορειοδυτική Ισπανία, την οποία σαρώνουν θυελλώδεις άνεμοι και κύματα ύψους 7 μέτρων, ανακοίνωσαν οι ομάδες διάσωσης.

Λουκέτο μπαίνει σε δύο μονάδες της αμερικανικής πολυεθνικής χαρτοποιίας Sonoco Ελλάς Α.Ε. σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Λόγω του λουκέτου έχουν ανακοινωθεί 98 απολύσεις, ενώ ο λόγος που κλείνει η εταιρεία είναι το υψηλό ενεργειακό κόστος.

Σελίδα 1 από 18029