Η πλατφόρμα YouTube προχώρησε στο κλείσιμο ενός καναλιού που σχετίζεται με το Ιράν, το οποίο δημοσίευε βίντεο φτιαγμένα με τεχνητή νοημοσύνη, όπου ήρωες με μορφές Lego γελοιοποιούσαν τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
YouTube: Κλείσιμο καναλιού που γελοιοποιούσε τον Τραμπ με Lego βίντεο
Σοκαριστικές απώλειες: 14 νεκροί από ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία
Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη από ρωσικά πλήγματα. Οι περισσότερες απώλειες σημειώθηκαν στην Οδησσό, όπου επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ τέσσερις σκοτώθηκαν στο Κίεβο και τρεις στην επαρχία Ντνιπροπετρόφσκ, σύμφωνα με τις αρχές.
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον Περιφερειακό – Ένας τραυματίας, μποτιλιάρισμα στο σημείο
Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 07:00 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα ανατολικά, στο ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων.
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη στο «Παπανικολάου» – Κάταγμα κρανίου με σοβαρό αιμάτωμα
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μια 17χρονη μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε περίπου στις 05:30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο κέντρο της Κοζάνης.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-4-2026)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-4-2026)
Η Ουάσιγκτον τερματίζει την προσωρινή αναστολή κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων που επιβάλλει στο ρωσικό πετρέλαιο, το οποίο βρίσκεται σε δεξαμενές πλοίων στη θάλασσα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη για να περιοριστεί η ανοδική πίεση στις τιμές του πετρελαίου εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Ανησυχία στην Ιταλία για οικονομική ύφεση: Κίνδυνοι και προτάσεις από τον υπουργό Οικονομικών
Η Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω των επιπτώσεων του πολέμου στο Ιράν, με τον υπουργό Οικονομικών, Τζανκάρλο Τζορτζέτι, να προειδοποιεί για την ανάγκη προσωρινής αναστολής του Ευρωπαϊκού Συμφώνου Σταθερότητας.
Ιράν: Εθελοντική στράτευση από 26 εκατομμύρια πολίτες εν μέσω εκεχειρίας
Η κατάσταση στο Ιράν παραμένει τεταμένη παρά τη συνεχιζόμενη εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η εκεχειρία αυτή έχει δημιουργήσει ελπίδες για μια πιο ήρεμη περίοδο στην περιοχή, ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν ότι η ένταση δεν έχει υποχωρήσει πλήρως.
Ρωσία: Προειδοποιήσεις για τις ευρωπαϊκές παραδόσεις drones στην Ουκρανία
Η Ρωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς την Ευρώπη καθώς ο πόλεμος στην drones για την Ουκρανία συνεχίζεται με αυξανόμενη ένταση.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προειδοποιεί ότι οι ευρωπαϊκές χώρες που ενισχύουν την παραγωγή drones παρασύρουν τις χώρες αυτές σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Συνάντηση Μελόνι – Ζελένσκι: Στρατηγική συνεργασία για ντρόουν και ασφάλεια στην Ευρώπη
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι υποδέχθηκε σήμερα στην Ρώμη τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια συνάντηση που επικεντρώθηκε στη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών.
Η Μελόνι δήλωσε: «Θεωρούμε στρατηγικής σημασίας την στήριξη της Ουκρανίας, διακυβεύεται και η ασφάλεια της Ευρώπης», επισημαίνοντας τη δέσμευση της Ιταλίας να συμβάλει στην προστασία της κυριαρχίας του Κιέβου.