Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:12:26 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνδεδεμένο με το ακροδεξιό κόμμα AfD, συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές υπό την κατηγορία ότι διέθετε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με διαπραγματεύσεις και αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε πελάτη του.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) καταδίκασε σήμερα την «παράνομη» φυλάκιση ενός δικαστή των Ηνωμένων Εθνών ο οποίος είχε συλληφθεί στην Τουρκία κατά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016, κρίνοντας πως αντιβαίνει στην αρχή της διπλωματικής ασυλίας.

Η Ομάδα των Πρασίνων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε ταχεία έρευνα για την ανάμειξη ξένων χωρών στο νομοθετικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ενωσης μετά την σύλληψη στην Γερμανία βοηθού ευρωβουλευτή του κόμματος της γερμανικής άκρας δεξιάς AfD βάσει υποψιών για κατασκοπεία υπέρ του Πεκίνου.

Αστυνομικός καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και 8 μηνών για εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία».

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, αναζητά:

 

ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Π. Αγιονερίου, με αφορμή το κλείσιμο της λαϊκής αγοράς του χωριού, εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα:

Συγκλονίζουν τα πλάνα από τα φλεγόμενα βαγόνια που περνούν από το κέντρο πόλης του Οντάριο.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο ένα τρένο με αρκετά βαγόνια φλέγεται εν κινήσει διασχίζοντας το κέντρο του Λονδίνου του Οντάριο του Καναδά αργά το βράδυ της Κυριακής (21 Απριλίου).

Μια σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε σήμερα την Ευρώπη ότι η Ρωσία έχει ήδη σχεδιάσει νομοθεσία για να προχωρήσει σε αντίποινα, αν κατασχεθούν από τη Δύση ρωσικά περιουσιακά στοιχεία ύψους σχεδόν 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χρησιμοποιηθούν για να βοηθηθεί η Ουκρανία.

Η Ρωσία πραγματοποίησε επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, με την Οδησσό να είναι μία από τις πληγείσες περιοχές.

Επτά άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, τραυματίστηκαν και πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές και πυρκαγιές.

Αποφυλακίζονται δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που είχαν καταδικαστεί τον περασμένο Οκτώβριο σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για εισαγωγή και διάθεση κινητών τηλεφώνων, έναντι αμοιβής, σε έγκλειστους φυλακών.

Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση που είχαν υποβάλει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι να κριθούν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.