Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεσσαλονίκη: Νεκρός από ηλεκτροπληξία στον σταθμό Διαλογής
Η ταυτότητα του νεκρού παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, καθώς δεν βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα πάνω του, αλλά, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 25 με 30 ετών.
Ηλεία: Σοβαρές οι ζημιές σε ελαιόδεντρα από τις πυρκαγιές
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από την αυτοψία που έκαναν γεωπόνοι του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές, προέκυψε ότι περίπου 300 ελαιόδεντρα κάηκαν ολοσχερώς, ενώ άλλα 8.000 έχουν επηρεασθεί από τη φωτιά, χωρίς να είναι δυνατόν να οριστεί από τώρα το μέγεθος τής ζημιάς που έχουν υποστεί.
Συνάντηση Καμμένου - Παππά για το ελληνικό διαστημικό πρόγραμμα
Οι δύο υπουργοί συζήτησαν την προετοιμασία για το συντονισμό του έργου των δυο υπουργείων σε σχέση με την ανάπτυξη του ελληνικού διαστημικού προγράμματος και της συνέργειας με το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας.
Το ΣτΕ δικαιώνει τους προϊσταμένους ιατρικών και νοσηλευτικών τμημάτων νοσοκομείων
Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου, οι προϊστάμενοι των τμημάτων της Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας των νοσοκομείων δεν μπορούν να λαμβάνουν μικρότερο ποσό ως επίδομα θέσης από ό,τι οι υπόλοιποι προϊστάμενοι άλλων τμημάτων, ακόμη κι αν εισπράττουν παράλληλα και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.
Συνελήφθη στη Γερμανία στέλεχος της Porsche για το Dieselgate
Ο επικεφαλής της Porsche Όλιβερ Μπλουμ «ενημέρωσε τους υπαλλήλους για την προσωρινή κράτηση ενός στελέχους από την εισαγγελία της Στουτγάρδης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της μάρκας πολυτελών οχημάτων του ομίλου Volkswagen.
Ν. Αφρική: Πυρ κατά διαδηλωτών με σφαίρες από καουτσούκ
Hurriyet: Η Τουρκία απέσυρε τα αποθέματα της σε χρυσό από τις ΗΠΑ
Όπως επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, η Άγκυρα έλαβε την απόφαση αυτή εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων της με την Ουάσιγκτον, η οποία προκλήθηκε λόγω διαφωνιών σε μια σειρά από περιφερειακά και διμερή ζητήματα.
Ιταλία: Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας η διερευνητική εντολή
Η Καζελάτι τόνισε ότι κατά τις συναντήσεις της με τις πολιτικές δυνάμεις διαπίστωσε ότι υπάρχουν «διαφορετικές προσεγγίσεις», αλλά και «χρήσιμες εμπνεύσεις» τις οποίες καλείται τώρα να καταφέρει να αξιοποιήσει ο ίδιος ο Ιταλός πρόεδρος.
Λαβρόφ: Εκβιαστικές οι απειλές των ΗΠΑ για κυρώσεις στην Αγκυρα
Γιλντιριμ: «Ασφαλές καταφύγιο» για τους εχθρούς της Τουρκίας η Ελλάδα
«Άλλη μια αποδειξη ότι η Ελλαδα είναι μια χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες» χαρακτηρίζει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να επιβληθούν αυστηροί περιοριστικοί όροι σε έναν από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς.