Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φοιτητές – μαθητές διαδηλώνουν στα Προπύλαια κατά του πολέμου στη Συρία
Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές για τη Συρία.
Οι διαδηλωτές βρίσκονται στα Προπύλαια και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη αμερικάνικη πρεσβεία. «Δώστε λεφτά για την παιδεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναξαν φοιτητές και μαθητές.
Τουρκία: Δεν είμαστε με κανέναν στη Συρία
Εκτακτη συνεδρίαση του Οργανισμού Απαγόρευσης Χημικών Οπλων για τη Συρία
Η συνεδρίαση αυτή συγκλήθηκε μετά τη φερόμενη χημική επίθεση της 7ης Απριλίου στην πόλη της Ντούμα, η οποία επέφερε μια εβδομάδα αργότερα τα στοχευμένα δυτικά πλήγματα.
«Πέφτει» η δημοτικότητα του Τραμπ
Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση, "το ποσοστό των ερωτηθέντων ενηλίκων που εγκρίνουν το έργο του Τραμπ βρίσκεται στο 39%, μειωμένο κατά 4% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Δικαστές-Εισαγγελείς: Η διαπόμπευση δικαστικών λειτουργεί εκβιαστικά
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται «το τελευταίο διάστημα πύκνωσαν και πάλι δημοσιεύματα που είτε κάνουν χυδαίες αναφορές στην προσωπική ζωή δικαστικών λειτουργών είτε κατασκευάζουν φανταστικά σενάρια συνομωσίας που εμπλέκουν Προέδρους Πρωτοδικών, Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου μέχρι και τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου!»
Κατρούγκαλος: Δεν έχουμε στο τσεπάκι τη συμφωνία για την πΓΔΜ
«Υπάρχει ανοιχτό παράθυρο ευκαιρίας για την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε στο τσεπάκι μας τη συμφωνία αυτή, αυτό επιβεβαιώνεται και από τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της FYROM» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Τι θα κάνει ο αμερικανός πρέσβης στο Αγιο Ορος
Στις 2 μετά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο Αγιο Ορος ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.
Ο κ. Πάιατ μεταβαίνει με τη συγκοινωνία και στο λιμάνι του Δαφνίου θα τον υποδεχθεί ο διοικητής του Αγίου Ορους, Αρίστος Κασμίρογλου.
Πρόταση για άρση του εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στην Κύπρο
Πρόταση για την άρση του εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στην Κύπρο, υπέβαλε ο αμερικανός γερουσιαστής Ντέιβιντ Ν. Σισιλίνι (David N. Cicilline) από το Ρόουντ Άιλαντ
Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένας κρίσιμος στρατηγικός εταίρος που προσέφερε σημαντική υποστήριξη για τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο».