Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συνομίλησε σήμερα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα νέα σχέδια του Ισραήλ για επίθεση στη Γάζα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνομιλία Νετανιάχου και Τραμπ για τα στρατηγικά σχέδια του Ισραήλ στη Γάζα
Σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών στην Τουρκία: Αισθητός σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη
Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο Σιντιργκί, στην επαρχία Μπαλίκεσιρ της δυτικής Τουρκίας, σύμφωνα με το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών Γεωεπιστημών (GFZ) και την τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών (AFAD).
Θανάσιμο τροχαίο στην Ασπροβάλτα: θύμα μια 67χρονη γυναίκα
Μία 67χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από οδηγό δικύκλου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος της Ασπροβάλτας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι όταν η γυναίκα που ήταν πεζή μαζί με την 11χρονη εγγονή της, παρασύρθηκε από δίκυκλο.
Ισραήλ: Απαιτήσεις για σκληρότερα μέτρα κατά της Χαμάς και ανησυχίες για στρατιωτική κλιμάκωση
Ο ακροδεξιός υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ, Μπεζαλέλ Σμότριχ, έχει απαιτήσει από τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να εγκαταλείψει το σχέδιο του για την κατάληψη της πόλης της Γάζας και να υιοθετήσει ένα ακόμη σκληρότερο.
Κάγια Κάλας: Σημαντική η συμμετοχή της Ουκρανίας και της ΕΕ σε οποιαδήποτε συμφωνία ΗΠΑ – Ρωσίας
Η Κάγια Κάλας, Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, δήλωσε σήμερα ότι η οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Μόσχας για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία πρέπει να συμπεριλάβει την Ουκρανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να ολοκληρώσει τη μάχη κατά της Χαμάς
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ολοκληρώσει τη δουλειά και να νικήσει τη Χαμάς, δεδομένης της άρνησής της να παραδώσει τα όπλα της.
Επίθεση με drones σε διυλιστήριο στη ρωσική περιφέρεια του Σαράτοφ από τον ουκρανικό στρατό
Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι έπληξε με drones ένα διυλιστήριο στη ρωσική περιφέρεια του Σαράτοφ κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής επίθεσης.
Ενστάσεις Μπελέρη κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουν την αγωνία της ελληνικής εθνικής μειονότητας
«Αδυνατεί να κατανοήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας», τονίζει σε ανάρτησή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Φρέντη Μπελέρης, με αφορμή χθεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Νεκρός σε τροχαίο ο 73χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Νικόπουλος
Τη ζωή του έχασε τα ξημερώματα σήμερα σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Αντιφίλιπποι του δήμου Παγγαίου, νομού Καβάλας, ο 73χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Νικόπουλος.
Θανή του 85χρονου λουόμενου στην Επανομή
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 85χρονος από την περιοχή Πάλιουρα της Επανομής, στη Θεσσαλονίκη, και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν (ΚΑΡΠΑ) από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε.