Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αυστραλία: Πυρκαγιά έκανε στάχτη παραθαλάσσια πόλη
Οι αγροπυροσβέστες της Νέας Νότιας Ουαλίας ανέφεραν ότι πάνω από 70 κτίρια, κατοικίες και άλλες εκμεταλλεύσεις, υπάρχουν φόβοι πως καταστράφηκαν ολοσχερώς μέσα στην πόλη Τέθρα και γύρω από αυτή, ανατολικά της πόλης Μπίγκα, στη νότια ακτή της Πολιτείας.
Η «μάχη του χρόνου» της ΕΛ.ΑΣ με τους αναρχικούς…
Αυτό αναφέρουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την προσπάθεια εκκένωσης ορισμένων από τις 60 καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας, πολλές από τις οποίες θεωρούνται ορμητήρια αντιεξουσιαστών για επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Σαρωτική επανεκλογή του Πούτιν με 76,65% των ψήφων
Στη διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για τις νέες δομές της εκπαίδευσης
Επικίνδυνη ένταση στη Μεσόγειο - Πλοίο της ExxonMobil έφτασε στην Κύπρο
Την ίδια στιγμή ο Ταγίπ Ερντογάν με τις συνεχείς εμπρηστικές δηλώσεις του δείχνει να θέλει να αποκοπεί από τους διεθνείς «παίκτες» και να παίξει μόνος του το ρόλο του «χωροφύλακα» της περιοχής.
Η ΕΛ.ΑΣ αποσυνδέει την δολοφονία του 19χρονου με επίθεση ληστών
Αποτελέσματα αγώνων Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική
Καλοθελητές
Βρήκε τον μπελά του ο Ανδρέας Βεργίδης. Τόλμησε να πει τα αυτονόητα στην πρόσφατη σύσκεψη των γαλάζιων και τον παρεξήγησαν. "Τα στελέχη που φιλοδοξούν να καταλάβουν θέση σε ψηφοδέλτια, να συμμορφωθούν στις κομματικές διαδικασίες. Για να μην υπάρχουν νεοδημοκράτες σε διαφορετικά ψηφοδέλτια ...να όπως καλή ώρα εγώ και Γιαννόπουλος στις περασμένες περιφερειακές εκλογές. Μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη" ήταν το νόημα όσων είπε.
Κατασκευή του ΤΑΡ στη Β. Ελλάδα: Ολοκληρωμένες πάνω από 400 αρχαιολογικές ανασκαφές και τομές
Με την ολοκλήρωση του 31ου ετήσιου συνεδρίου «Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη» στη Θεσσαλονίκη, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ενημερώνει για τη συμβολή του στη διενέργεια σημαντικού αρχαιολογικού έργου στη Βόρεια Ελλάδα:
Μέχρι σήμερα, ομάδες ειδικών έχουν πραγματοποιήσει περίπου 300 σωστικές ανασκαφές μικρής και μεγαλύτερης κλίμακας, και περισσότερες από 100 δοκιμαστικές τομές στη Ζώνη Εργασίας του ΤΑΡ, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη άλλες 7 σωστικές ανασκαφές μεγάλης κλίμακας στις Περιφέρειες από τις οποίες διέρχεται ο αγωγός.
Διατήρηση και ανάδειξη της αμπελοποικιλότητας ζητά η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας
Την εναρμόνιση της στρατηγικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ανάδειξη και διατήρηση του γενετικού υλικού ποικιλιών αμπέλου και την κατοχύρωση πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού, με την καθοδήγηση των αμπελοκαλλιεργητών για νέες φυτεύσεις, με οδηγό την ελληνική αμπελοποικιλότητα, ζητεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τον Υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου.