espa pkm

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026, 4:40:45 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής φορεσιάς. Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση που αφορά στην ιστορία και στην αδιάλειπτη πολιτιστική παρουσία και δραστηριότητά του, εγκαινιάζεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 6.30μ.μ., στις εγκαταστάσεις του (Μητροπόλεως 11).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος στη Ρωσία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 18ης Μαρτίου. Έπειτα από έναν μαραθώνιο που ξεκίνησε από τα τέλη του 2017 με την έγγραφη επιθυμία 20 και πλέον πολιτών να διεκδικήσουν τη ρωσική προεδρία, στη βάση των προκαταρκτικών όρων που απαιτούνται αποκλείστηκαν οι μισοί από αυτούς, ενώ κάποιοι, αφού αυτοδιαφημίστηκαν αρχικά, στη συνέχεια απέσυραν την υποψηφιότητα τους.
Η Μόσχα δεν ανέπτυξε ποτέ, ακόμα και την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, πρόγραμμα χημικών όπλων τύπου "Novitchok", της νευροπαραλυτικής ουσίας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον του Ρώσου πρώην κατασκόπου στη Βρετανία, διαβεβαίωσε την Πέμπτη ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης.
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 21:50

O Mπάνκσι «ξαναχτυπά» στη Νέα Υόρκη

Πέντε χρόνια πέρασαν από την στιγμή που ο «αόρατος» Μπάνκσι – ο διασημότερος street artist παγκοσμίως του οποίου η ταυτότητα ωστόσο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό – είχε αφήσει το στίγμα του στη Νέα Υόρκη.
Νέες κυρώσεις κατά της Μόσχας επέβαλλε η Ουάσιγκτον. Συνολικά, στον νέο κατάλογο των κυρώσεων, ο οποίος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, συμπεριλήφθηκαν 13 άτομα και τρεις ρωσικές εταιρείες.

Η Ουάσιγκτον περιέλαβε στον κατάλογο πρόσωπα και εταιρείες που κατηγορούνται από τις αμερικανικές αρχές ότι παρενέβησαν στις αμερικανικές εκλογές.
Ακαρπη απέβη η συνάντηση της Διοίκησης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με την πρόεδρο του ΕΟΦ κυρία Αικατερίνη Αντωνίου και τον αντιπρόεδρο κ. Ηλία Γιαννόγλου, για το θέμα των ελλείψεων φαρμάκων.
Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, ο οποίος ξεκίνησε με ένα κύμα διαδηλώσεων στο πλαίσιο της Αραβικής Άνοιξης, είδε την ανάδυση του Ισλαμικού Κράτους και κατέληξε σε γεωπολιτικό παιχνίδι πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων, με την επέμβαση ξένων δυνάμεων, όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία.
Την ανανέωση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων λαχανικών και γαλακτομικών προϊόντων στα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διαθέτοντας εκ νέου 250 εκατ. ευρώ από την κοινή γεωργική πολιτική.