Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τα πολιτικά πάθη αυξάνουν την ερωτική διάθεση
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο σε 1.000 άτομα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, με διαδικτυακά ερωτηματολόγια και με ζωντανές συνεντεύξεις πεδίου, αξιολογήθηκε η η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τον τελευταίο μήνα, που υπήρξε έντονη επικαιρότητα λόγω των διαπραγματέσεων για την ονομασία της πΓΔΜ.
Τσίπρας: Μπαράζ επαφών την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για ελληνοτουρκικά και Μακεδονικό
Νέα επίθεση Πολάκη σε ΜΜΕ
Βίτσας: Η Τουρκία έχει απέναντί της ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα
ΗΠΑ: Νέο σπίτι φρίκης στην Αριζόνα
Τουρκικές δυνάμεις vs κουρδικών στόχων στην Αφρίν (βίντεο)
Ερασιτέχνης αστρονόμος φωτογράφισε το πρώτο φως από έκρηξη σούπερ-νόβα
Καταγγελίες εναντίον εργαζόμενων στον ΟΗΕ για σεξουαλική κακοποίηση
Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2017 έγιναν 40 καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση εναντίον εργαζόμενων στον ΟΗΕ, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο οργανισμός.
«Ναυμαχία» στο μεγάλο λιμάνι για το master plan της ΟΛΠ ΑΕ
ΟΗΕ: Ψηφοφορία για ανακωχή στη Συρία
Στόχος της προσπάθειας για ανακωχή είναι η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με την διπλωματική αποστολή του Κουβέιτ, στον ΟΗΕ, που ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον μήνα που διανύουμε.