espa pkm

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026, 9:31:56 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε το Σωματείο «Ένωση Ιδιοκτητών Ψυχικού», αλλά και 98 ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού και ζητούν να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στην περιοχή του εν λόγω Δήμου
Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Τρίτη η άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού "Αστραπή" στις περιοχές του Βορείου και Κεντρικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άσκηση παρακολουθούσε διακριτικά η τουρκική φρεγάτα «Μπαρμπαρός» - όπως αντίστοιχα γίνεται από ελληνικής πλευράς όταν διεξάγεται τουρκική άσκηση -, η οποία πλέον βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μήλου πλέοντας σε διεθνή ύδατα και με κατεύθυνση νότια.
Τραυματισμός με μαχαίρι σε 39χρονο Έλληνα προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης μετά από λογομαχία ένας 41χρονος Έλληνας στο Ηράκλειο.

Η αστυνομία αναζητάει τον θύτη ο οποίος από την ώρα της πράξης του και μετά έχει εξαφανισθεί, ενώ το θύμα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ηρακλείου μετά από το χειρουργείο στο οποίο βρέθηκε για αρκετές ώρες δεδομένου ότι τα χτυπήματα ήταν αρκετά και ο συνολικός τραυματισμός του ήταν σοβαρός.
Καύσιμα στις νέες εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού του αεροδρομίου Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» θα βρει η πρώτη πτήση εξωτερικού που θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Ηπείρου στις 16 Φεβρουαρίου 2018 από τη Λάρνακα της Κύπρου.

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τη στάση στα ελληνοτουρκικά και το Σκοπιανό καθώς και για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis αλλά και την οικονομία εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της πΓΔΜ η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου από την 6η Φεβρουαρίου για τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» και του αυτοκινητόδρομου της χώρας, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία».
Έπειτα από πρωτοβουλία του Αυστριακού Ιατρικού Επιμελητηρίου και της Οργάνωσης Βοήθειας Καρκινοπαθών, άρχισε σήμερα Πέμπτη στις υπηρεσίες των αυστριακών δήμων και κοινοτήτων η συγκέντρωση των απαιτούμενων συνολικά 8.401 «δηλώσεων υποστήριξης» για τη συγκέντρωση υπογραφών κατά της άρσης της απαγόρευσης του καπνίσματος στην εστίαση.
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 17:50

Τρίτος θάνατος από ιλαρά

Τρίτος θάνατος από ιλαρά καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρεςστη χώρα μας, ενώ οι αρμόδιοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) κάνουν λόγο για επιδημία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο θύμα είναι μία 34χρονη γυναίκα η οποία, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί, νόσησε από ιλαρά.
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 17:50

ΑΣΕΠ: Οδηγίες για 8.166 προσλήψεις στους ΟΤΑ

Οδηγίες προς υποψηφίους για τη σωστή συμπλήρωση της αίτησης και την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 προλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους και ΝΠΔΔ αυτών, καθώς και σε ΝΠΙΔ των ΟΤΑ, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.
Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας που προκλήθηκε μετά τα πρόσφατα επεισόδια στο Αιγαίο, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες μετά το πέρας της υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ, ο Γ.