espa pkm

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026, 8:52:18 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας εξέδιδαν αλλοδαπές γυναίκες, μέσω διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά 14 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων 4 Ελληνες και 10 αλλοδαποί, από Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Γεωργία και Καζακστάν.
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 18:50

Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε εξήντα ένα κιλά χασίς

Μπλόκο της αστυνομίας στην Καστοριά σε δύο νεαρούς που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους εξήντα ένα κιλά χασίς. Οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ακινητοποίησαν το ΙΧ αυτοκίνητο και μετά από έρευνα εντόπισαν στο χώρο αποσκευών τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν πενήντα συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 61,7 κιλών.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το υπουργείο Εργασίας απολυμένες καθαρίστριες.




Στην οδό Σταδίου είναι συγκεντρωμένες περισσότερες από 400 διαδηλώτριες και με πανό και συνθήματα διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους αλλά και συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Το μήνυμα ότι «είναι καιρός πλέον να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας», έστειλε στους πολίτες της πΓΔΜ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ, «MIA», μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον δήμαρχο Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ.
«Τα βιβλία των Θρησκευτικών πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα της Εκκλησίας» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφερόμενος στο μάθημα των Θρησκευτικών, ενώ άφησε αιχμές κατά της Πολιτείας, τονίζοντας πως «μας παραβλέπει και βιάζεται, ήδη κυκλοφορούν τα νέα βιβλία».
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί από την Δευτέρα, διήμερη περιοδεία στην Εύβοια.
«Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να λέει για το σκάνδαλο Novartis ότι χρειάζεται σεβασμός στον νόμο, απαρέγκλιτη τήρηση των διαδικασιών και των κανόνων, νηφαλιότητα, ψυχραιμία. Προφανώς τα λέει για να τα ακούει ο ίδιος και οι υπουργοί του, γιατί είναι ακριβώς αυτά που δεν κάνουν» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είναι ζωντανός και περιθάλπεται σε νοσοκομείο εκστρατείας στη βορειοανατολική Συρία μετά τον τραυματισμό του σε αεροπορικές επιδρομές, δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών.
Οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία βρίσκονται σε «κρίσιμο σημείο» και υπάρχει κίνδυνος «να καταρρεύσουν πλήρως» προειδοποίησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών πριν από επίσκεψη του αμερικανού ομολόγου του στην Άγκυρα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι εμπόλεμες συριακές παρατάξεις και οι περιφερειακοί σύμμαχοί τους θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθεί η συνέχιση της βίας στην περιοχή.

Στο πιο σοβαρό μέχρι σήμερα επεισόδιο ανάμεσα στο Ισραήλ και τις υποστηριζόμενες από το Ιράν δυνάμεις στη Συρία, ένα ισραηλινό πολεμικό αεροπλάνο καταρρίφθηκε το Σάββατο από αντιαεροπορικά πυρά.