Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γκαζάκια σε γραφείο του υπουργείου Άμυνας στη Θεσσαλονίκη
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό - Οκτώ υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί στο σκάνδαλο Novartis
Ερευνα ΚΑΠΑ Research για το συλλαλητήριο της Κυριακής για το Μακεδονικό - Συσπειρώθηκαν όλες οι εκφάνσεις της Δεξιάς
Τραμπ σε Δημοκρατικούς: Δε με... χειροκροτήσατε, είστε προδότες
Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Δευτέρα τους δημοκρατικούς ότι επέδειξαν «αντιαμερικανική» αλλά και «προδοτική» στάση επειδή δεν τον χειροκρότησαν όταν εκφώνησε την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα, χαιρετίζοντας ιδίως την άνοδο των μισθών και τη χαμηλότερη ανεργία μεταξύ των Αφροαμερικανών στην ιστορία των ΗΠΑ.
Αναμένεται η απόφαση για την ελευθερία του Ασάνζ
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η εμπορία ανθρώπων στη Λιβύη
Οι δικηγόροι του Τραμπ φοβούνται «γκάφα» ενώπιον του Μιούλερ
Με νέες κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες στην κυβέρνηση
Μετά τη συνάντηση τόνισαν ότι δεν πήραν καμία ουσιαστική απάντηση από την κυβέρνηση και προσθέτουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Τοπικές νεφώσεις με άνοδο της θερμοκρασίας την Τρίτη
Κίνημα Αλλαγής: Πως θα εκλεγούν οι 2000 σύνεδροι για το συνέδριο του Μαρτίου
Στο πολυσέλιδο κείμενο της τελικής εγκυκλίου βρίσκεται από χθες στα χέρια των μελών της επιτροπής και αναμένεται να εγκριθεί στη σημερινή συνεδρίαση, κωδικοποιούνται οι κανόνες που θα ισχύσουν στην ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου.