espa pkm

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026, 5:27:10 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επίθεση κατά του ξενοδοχείου, όπου επρόκειτο να μιλήσει να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 'Αδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα, περίπου 30 κουκουλοφόροι.

Ειδικότερα, πλησιάζοντας οι κουκουλοφόροι το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, πέταξαν πέτρες και μπογιές, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στους υαλοπίνακες του ισογείου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η διεξαγωγή του β΄ γύρου του προεδρικών εκλογών στην Κύπρο από τον οποίο θα κριθεί κατά πόσον ο πρόεδρος Nίκος Αναστασιάδης (35,5% στον γύρο), που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, θα εξασφαλίσει επανεκλογή ή νέος πρόεδρος της Κύπρου θα είναι ο υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς ο οποίος απέσπασε στον α΄ γύρο ποσοστό 30,3%.
Οι ισραηλινές αρχές άρχισαν την Κυριακή την αποστολή επιστολών σε χιλιάδες Αφρικανούς παράτυπους μετανάστες ειδοποιώντας τους να φύγουν από τη χώρα έως τα τέλη Μαρτίου ειδάλλως θα οδηγηθούν στη φυλακή, γνωστοποίησε εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας Μετανάστευσης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η διεξαγωγή του β΄ γύρου του προεδρικών εκλογών στην Κύπρο από τον οποίο θα κριθεί κατά πόσον ο πρόεδρος Nίκος Αναστασιάδης (35,5% στον γύρο), που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, θα εξασφαλίσει επανεκλογή ή νέος πρόεδρος της Κύπρου θα είναι ο υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς ο οποίος απέσπασε στον α΄ γύρο ποσοστό 30,3%.
«Καλούμε τον Επίτροπο Χαν να σέβεται τη διεθνή νομιμότητα και να μην παραβιάζει, μεταξύ άλλων, τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις της ίδιας της ΕΕ. Ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη συγκυρία όπως η σημερινή όπου σχετικές διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με επαναλαμβανόμενη λανθασμένη αναφορά του Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν στην ονομασία της πΓΔΜ στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματεύεται λύση απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα και το αίσθημα των Ελλήνων» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για το ονοματολογικό, στο Σύνταγμα.
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 21:00

Αγνοείται 7χρονο παιδί στο Σύνταγμα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Σύνταγμα, καθώς ένα παιδάκι που είχε πάει με τους γονείς του στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία αγνοείται.

Αυτή την ώρα γίνονται συνεχείς εκκλήσεις από τα μεγάφωνα για τον εντοπισμό του.
Αμφίβολο αν θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οι συνομιλίες των CDU, CSU και SPD για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Αισθητές διαφορές εξακολουθούν να επικρατούν στα κοινωνικά θέματα.

Τόσο η πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών Άγγελα Μέρκελ όσο και ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς εξέφρασαν μεν το πρωί της Κυριακής τη θέλησή τους να καταλήξουν σε συμφωνία, παράλληλα όμως επεσήμαναν πως αναμένουν δύσκολες συνομιλίες.
Η πρόεδρος του Θ' Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, Ευγενία Μυλωνοπούλου, η οποία έχει ανακαλέσει προσωρινά τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των 11 τέως προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, εξαιρέθηκε αφενός από την εκκρεμή υπόθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφετέρου από την Επιτροπή Ασύλου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η διεξαγωγή του β΄ γύρου του προεδρικών εκλογών στην Κύπρο από τον οποίο θα κριθεί κατά πόσον ο πρόεδρος Nίκος Αναστασιάδης (35,5% στον γύρο), που στηρίζεται από τον ΔΗΣΥ, θα εξασφαλίσει επανεκλογή ή νέος πρόεδρος της Κύπρου θα είναι ο υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ, Σταύρος Μαλάς ο οποίος απέσπασε στον α΄ γύρο ποσοστό 30,3%.