espa pkm

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026, 10:10:23 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 21:22

Οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στον Όσιο Νικόδημο

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Π.Ε. Κιλκίς, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου του 2018, παρέστησαν στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Χρυσοστόμου, στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου στην Πεντάλογο, Γουμένισσας.

Με την επιβεβαίωση της οριστικής αποχώρησής του από το Δήμο Κιλκίς, μετά τη λήξη της θητείας του, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης στη συνέντευξή του σε ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΠΡΩΙΝΗ εξαπολύει "βόμβες" που θα συζητηθούν και αναμένεται να προκαλέσουν και αντιδράσεις.

Χαρακτηρίζει τις διενέξεις συμβούλων στην παράταξή του διαχρονικά σε όλες τις παρατάξεις που διοίκησαν το δήμο  ως "καυγά για το πάπλωμα"  δηλαδή για την αντιμισθία ή όπως την χαρακτηρίζει για το "κοινωνικό μίσθωμα".

Μια αμαξοστοιχία που μετέφερε Ρεπουμπλικάνους βουλευτές και γερουσιαστές συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κοντά στο Κρόζετ της Δυτικής Βιρτζίνιας, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των πολιτικών.

"Το τρένο που μετέφερε τους Ρεπουμπλικάνους κοινοβουλευτικούς στο σεμινάριό μας συγκρούστηκε αλλά η Ρεμπέκα (σ.
Νέα εγκύκλιο για την εφαρμογή της νομοθεσίας για το κάπνισμα εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης των αρνητικών συνεπειών της χρήσης προϊόντων καπνού, αλλά και την εξάρτησης από αυτά.
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο γνωστός τραγουδιστής ότι χτύπησε τον τροχονόμο στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς. Επικαλούμενος ότι αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα καθώς αισθανόταν δυσφορία και έπρεπε να πάει στην κλινική ο Στέλιος Διονυσίου περιέγραψε στους αστυνομικούς: «Με είχε πιάσει δυσφορία και αισθανόμουν ότι έπρεπε να πάω αμέσως στην κλινική.
Την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσε ο θόρυβος που προκλήθηκε σχετικά με e-mail που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε ευρωβουλευτές την προηγούμενη εβδομάδα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, «καρφώνοντας» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς που έδωσαν το παρών.
Την προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και την αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σημείωσαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν κατά τη συνάντηση που είχαν.
Η βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα την έκθεση που διέρρευσε και αφορά στο οικονομικό κόστος, που θα έχει η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκρινε την Τετάρη η Επιτροπή Οικονομικών του βρετανικού κοινοβουλίου.
Αγωνία, απελπισία, απόγνωση. Καθρεφτίζονται όλα στα πρόσωπα των 99 προσφύγων που διασώθηκαν από το Aquarius, το σκάφος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και της SOS MEDITERRANEE στο πρόσφατο ναυάγιο στη Μεσόγειο. Ένας νέος εφιάλτης στη θάλασσα.
Πρόταση κοινοτικού Κανονισμού για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ αναφορικά με την αξιολόγηση των τεχνολογιών υγείας υπέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Η μεγαλύτερη διαφάνεια θα ενισχύσει τη θέση των ασθενών, διασφαλίζοντας την πρόσβασή τους σε πληροφορίες σχετικά με την προστιθέμενη κλινική αξία νέων τεχνολογιών, από τις οποίες θα μπορούν δυνητικά να επωφεληθούν» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή, τονίζοντας πως «με τη διενέργεια περισσότερων αξιολογήσεων θα μπορέσουν να προκύψουν αποτελεσματικά και καινοτόμα μέσα στον τομέα της υγείας, που θα τίθενται πιο άμεσα στη διάθεση των ασθενών».