espa pkm

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026, 4:09:48 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στην αναβάθμιση του προσφυγικού συνοικισμού Ν. Κοκκινιά, στον δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, για τη βέλτιστη αξιοποίηση του κοινόχρηστου χώρου από τους μαθητές των γειτονικών σχολείων, προχώρησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος, Γιώργος Ιωακειμίδης.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τους γιατρούς των Δημοσίων Νοσοκομείων. Τουλάχιστον 1.350 επικουρικοί γιατροί θα απολυθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Οι θέσεις αυτές είτε θα μείνουν κενές ή θα καλύπτονται σταδιακά από έτερους επικουρικούς των οποίων η θητεία δεν θα υπερβαίνει τον χρόνο.
Τη συνεργασία του με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., για την υποστήριξη των εργαζομένων και ανέργων πολιτών του, ξεκινά ο δήμος Πειραιά από αυτή την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας εξειδικευμένοι επιστήμονες, όπως νομικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι απασχόλησης του Ινστιτούτου, θα βρίσκονται κάθε Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα (Δραγάτση 1Α).
«Υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία» σημείωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης, ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και να τη στηρίζουν μέσω Βουλής, εφόσον η λύση που θα έρθει για την ΠΓΔΜ δεν τους ικανοποιεί.
Στους τρεις ήρωες που έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1996, αλλά και σε όλους τους πιλότους που έχουν χάσει τη ζωή τους στο Αιγαίο αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το «χρέος» που έχουν οι πολιτικοί απέναντί τους.
Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης διέταξε την υπό όρους αποφυλάκιση του Τανέρ Κιλίτς, του προέδρου της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία, ο οποίος κρατείται από τον Ιούνιο του 2017.

Ο Κιλίτς κατηγορείται για συμμετοχή στο δίκτυο του αυτοεξόριστου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος φέρεται από την Άγκυρα ως ο εγκέφαλος του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιούλιου 2016.
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 18:50

Μια Bugatti Chiron σε χιλιάδες… κομμάτια

Η σειρά Technic της Lego είναι γνωστή για την πολυπλοκότητά της αλλά και για την αδυναμία της στα τετράτροχα που βρίσκονται στην κορυφή της… τροφικής αλυσίδας και όπως ανακοίνωσε μέσα στο 2018, θα προσφέρει στους λάτρεις της αγχολυτικής διαδικασίας συναρμολόγησης ένα νέο kit με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή τους την Bugatti Chiron.
Η Ουάσιγκτον συμπεριφέρεται «απρόβλεπτα και αντιφατικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ με αφορμή τη λεγόμενη «Λίστα του Κρεμλίνου» την οποία έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και η οποία προβλέπει την επιβολή κυρώσεων σε Ρώσους κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιχειρηματίες, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα θα ενεργήσει με βάση την δική της αντίληψη και τα δικά της συμφέροντα.
Τεράστια, πιο κοντινή από ποτέ και "ματωμένη": μια ιδιαίτερα σπάνια ολική έκλειψη Σελήνης προσέφερε την Τετάρτη ένα εντυπωσιακό θέαμα που ήταν ορατό από μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια για να δουν τη Σελήνη να χάνεται, κρυμμένη από τη σκιά της Γης και μετά να επανεμφανίζεται κατακόκκινη, εξ ου και η ονομασία "ματωμένο φεγγάρι".
Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν την Τετάρτη 29 δήμαρχοι από την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψουν τη Διακήρυξη για τη λεγόμενη «Συμμαχία Συνοχής» (#CohesionAlliance). Η #CohesionAlliance είναι ένας συνασπισμός των κορυφαίων ευρωπαϊκών ενώσεων πόλεων και περιφερειών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που στόχο έχει να αποτρέψει τις σχεδιαζόμενες περικοπές στα κονδύλια Συνοχής μετά το 2020.