Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αποτελέσματα αγώνων Α κατηγορίας (ΔΥΤΙΚΟΣ) ΕΠΣ Κιλκίς, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική
Νίκη-ανάσα για Κιλκισιακό
Ένας έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην Καμπούλ
«Χθες το βράδυ το ξενοδοχείο Intercontinental έγινε στόχος επίθεσης.
Τουρκία: Σπρέι πιπεριού από αστυνομία κατά φιλοκούρδων διαδηλωτών
Η Ουάσιγκτον καλεί την Άγκυρα να «επιδείξει αυτοσυγκράτηση» στη Συρία
«Καλούμε την Τουρκία να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, να διασφαλίσει ότι οι στρατιωτικές της επιχειρήσεις θα είναι περιορισμένης έκτασης και διάρκειας και σχολαστικά να αποφύγει το ενδεχόμενο να υπάρξουν θύματα από τον άμαχο πληθυσμό» επισήμανε η Νάουερτ σε ανακοίνωση που εξέδωσε καταδικάζοντας «την κλιμάκωση της βίας» στη βορειοδυτική Συρία.
Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην Ειρηνευτική Διαδικασία αλλά και τους ευρύτερους συσχετισμούς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Μητσοτάκης: Ανίκανη η κυβέρνηση να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα
Δηλώσεις οn camera, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:
«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Μητσοτάκης: Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο
Δηλώσεις οn camera, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:
«H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Τη Δευτέρα η κηδεία του συγγραφέα, φιλόσοφου και δημοσιογράφου Γιώργου Μανιάτη
Εφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο συγγραφέας, συνθέτης, φιλόσοφος, ποιητής, ρεπόρτερ και δημοσιογράφος, Γιώργος Μανιάτης. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:45 μ.
Επιτέθηκαν και αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι
Eπίθεση από αγνώστους δέχθηκε την Κυριακή ο τέως υφυπουργός Παιδείας, προσφάτως παραιτηθείς, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος θέλησε να παραβρεθεί στο Συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συγκεντρωμένοι στο συλλαλητήριο καθύβρισαν τον υφυπουργό, ενώ πληροφορίες λένε ότι τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο της πόλης.