espa pkm

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2026, 3:50:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένας 61χρονος Αλβανός πολίτης είναι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε, κατά τη χθεσινοβραδινή καταδίωξη φορτηγού αυτοκινήτου από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο άτυχος αλλοδαπός φέρεται ότι είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στο ελληνικό έδαφος, από περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, μαζί με δύο συμπατριώτες του.
Χωρίς Μετρό η Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, καθώς το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας προκήρυξε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ σε σχετική του ανακοίνωση, εντός των ημερών, η κυβέρνηση με την ψήφιση του νέου πολυνόμου, παραδίδει στους δανειστές ενέχυρο ότι απόμεινε από την δημόσια περιουσία και μαζί τις τελευταίες ελπίδες για μια ζωή με αξιοπρέπεια στους ανθρώπους του μόχθου.
Στο 10% της συνολικής κατανάλωσης υπολογίζεται ότι φτάνει η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργο Αδαμίδη.

Μιλώντας στον «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ.
Zημιές σε γραφείο συμβολαιογράφου στην οδό Θεμιστοκλέους 42 στην Αθήνα προκάλεσαν μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας το πρωί της Πέμπτη καθώς όπως λένε η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος πλειστηριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank «και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Δύο εγκληματικές οργανώσεις που εφμανίζονται να είχαν τον ίδιο αρχηγό εξαρθρώθηκαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Πρέβεζας. Τόσο ο αρχηγός όσο και ακόμα 14 άτομα μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες 21 και 78 ετών συνελήφθησαν.
«Η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η ιστορική παρακαταθήκη του Φιλίππου του Β' και του Μεγάλου Αλέξανδρου δεν μπορεί να παραποιηθεί από κανέναν» δήλωσε επισκεπτόμενος το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Να έλθει στη Βουλή να μας παρουσιάσει τη θέση της η κυβέρνηση κι εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Εμείς δεν θα σπεκουλάρουμε πάνω στα εθνικά θέματα» δήλωσε ο βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ένα ιδιαίτερα επικριτικό άρθρο για την κυβέρνηση και τον έλληνα Πρωθυπουργό ειδικότερα με αφορμή την υπόθεση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

«Όταν η εύνοια του Ερντογάν είναι πιο σημαντική από τα ανθρώπινα δικαιώματα» είναι ο τίτλος ιδιαίτερα καυστικού για τον Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση εν γένει άρθρου του Spiegel - που δημοσιεύει στα ελληνικά η Deutsche Welle - με αφορμή την υπόθεση των «8».
Με κυρώσεις απειλεί όσους εργαζόμενους της στα 46 αεροδρόμια που ελέγχει περιθάλπουν, δίνουν τροφή, ή τοποθετούν ταΐστρες και καταφύγια, στα αδέσποτα ζώα που περιφέρονται στην περίμετρό τους, η υπηρεσία διαχείρισης των ισπανικών αεροδρομίων ΑΕΝΑ, με εσωτερική κανονιστική εγκύκλιο για την ασφάλεια.
Το Πεκίνο εκφράζει την ανησυχία του για τους περιορισμούς που έχουν τεθεί από τις ΗΠΑ στις κινεζικές επενδύσεις, καθώς η Ουάσινγκτον επικαλείται λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η αμερικανική κυβέρνηση απέρριψε την προηγούμενη εβδομάδα, την ενοποίηση μεταξύ της κινεζικής εταιρίας Ant Financial και της αμερικανικής εταιρίας ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων MoneyGram International Inc, επικαλούμενη ανησυχίες εθνικού συμφέροντος.