espa pkm

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026, 11:53:48 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μαθητές στα ελληνικά σχολεία δέχονται σεξουαλική παρενόχληση από άλλους μαθητές; Μαθητές δημοσιοποιούν αρνητικά σχόλια για άλλους συμμαθητές τους στο διαδίκτυο; Μαθητές συκοφαντούν άλλους συμμαθητές τους; Ποιοι μαθητές πέφτουν συνήθως θύματα εκφοβισμού; Είναι μαθητές από φτωχές οικογένειες, με μαθησιακές δυσκολίες, από οικογένειες μεταναστών, υπέρβαροι, μαθητές που δεν ταιριάζουν με την αναμενόμενη εικόνα ενός αγοριού ή κοριτσιού;
«Να μην υπάρξει υποχώρηση από την πάγια εθνική θέση, που καθιστά απαγορευτική τη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια» ζητά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Η θέση αυτή, που διατυπώθηκε δια του προέδρου της, Γιώργου Πατούλη, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 18:50

Κερδοφορία για 10 Οργανισμούς Λιμένων

Μετά την έναρξη επίβλεψης των Οργανισμών Λιμένων από το ΤΑΙΠΕΔ, όλοι οι Οργανισμοί παρουσιάζουν κερδοφορία, ενώ υπάρχει μηδενικός τραπεζικός δανεισμός και παράλληλη αύξηση τζίρου και κερδών. Επιπλέον καταγράφεται μηδενική επιχορήγηση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και όλα τα λιμάνια διαθέτουν πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο αλλά και προϋπολογισμούς που παρακολουθούνται μηνιαίως.
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 18:50

Χάθηκαν δεδομένα επιβατών από τον ΟΑΣΑ

Την καταστροφή των εγγράφων που βρίσκονταν στο κέντρο επεξεργασίας προσωποποιημένων καρτών του ΟΑΣΑ προκάλεσε η δολιοφθορά που προξένησαν άγνωστοι στις αρχές Δεκεμβρίου, στο κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα.

Την καταστροφή των εγγράφων που βρίσκονταν στο κέντρο επεξεργασίας προσωποποιημένων καρτών του ΟΑΣΑ παραδέχεται σε επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, και ζητεί από τους επιβάτες να στείλουν εκ νέου τα στοιχεία.
Η σουηδική εταιρεία ενδυμάτων H&M ζήτησε δημόσια συγγνώμη για μια διαφήμισή της, στην οποία εμφανιζόταν ένα μικρό μαύρο αγόρι να φορά μια μπλούζα που έγραφε «Η πιο κουλ μαϊμού στη ζούγκλα» (coolest monkey in the jungle) και ανακοίνωσε ότι αποσύρει το εν λόγω ρούχο από τα καταστήματά της.
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 17:50

DW: Εικόνα εξασθένησης για την Τερέζα Μέι

Την αποδυναμωμένη μετά το οδυνηρό αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου θέση της βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι καταδεικνύει ο κυβερνητικός ανασχηματισμός στη Μεγάλη Βρετανία.


Ένα ιδιωτικό μουσείο αφιερωμένο στην κινεζική σπεσιαλιτέ νουντλς ρυζιού και σαλιγκάρια άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες στην πόλη Λιουτσόου, στη νότια περιφέρεια Γκουανγκσί της Κίνας.

Το παραδοσιακό πιάτο, γνωστό ως «λουοσιφέν», παρασκευάζεται από νουντλς ρυζιού τα οποία αφού βραστούν σερβίρονται μέσα σε σούπα από ποταμίσια σαλιγκάρια.
Ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις, παραπονέθηκε σε επιστολή του προς την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ότι οι Βρυξέλλες ζημιώνουν τα βρετανικά συμφέροντα με το να αναφέρουν όλο και πιο πολύ την απειλή προς τις επιχειρήσεις, στην περίπτωση που η Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία.
Ο αμερικανικός κολοσσός του διαδικτύου Amazon ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ανοίξει δύο νέες μονάδες στην Ιταλία, που θα φθάσουν να απασχολούν 1.600 άτομα.

Τα δύο κτίρια, στο βόρειο τμήμα της χώρας, θα τεθούν σε λειτουργία το φθινόπωρο του 2018.
Tην μείωση της στρατιωτικής έντασης με την αναστολή των γυμνασίων συμφώνησαν η Πιονγιάνγκ με τη Σεούλ σε συνομιλίες που είχαν για πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια απουσίας διαλόγου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο πλευρές, συμφώνησαν «να μειώσουν τη στρατιωτική ένταση και να διεξαγάγουν στρατιωτικές συνομιλίες για το θέμα» αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση.