espa pkm

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2026, 3:38:36 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αυστηρή κριτική στις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα και στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Real FM κάνει το ΚΚΕ.

«Ο κ. Τσίπρας τα δίνει όλα για να είναι το 2018 η χρονιά ανάκαμψης των κερδών του κεφαλαίου, στόχο στον οποίο συναντιέται με τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα» αναφέρει το σχόλιο του Περισσού και συμπληρώνει:
«Ωμό και διεφθαρμένο» χαρακτήρισε το καθεστώς του Ιράν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά την έκτη ημέρα ενός κινήματος αμφισβήτησης που έχει αμαυρωθεί από βίαια επεισόδια στη χώρα.

«Οι Ιρανοί αντιδρούν επιτέλους κατά του ωμού και διεφθαρμένου ιρανικού καθεστώτος» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
Το 2017 ήταν μια χρονιά πλούσια σε γεγονότα και ο φωτογραφικός φακός του ελληνικού πρακτορείου SOOC τα κατέγραψε με την ιδιαίτερη «ματιά» του.

Τα πιο δυνατά από αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μπήκαν στο βίντεο του 2017, που το SOOC μοιράζεται μαζί μας.
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 18:50

Στην κατάψυξη το ανατολικό τμήμα των ΗΠΑ

Κύμα πολικού ψύχους πλήττει τις τελευταίες μέρες μεγάλο μέρος των ΗΠΑ, ανατολικά από τα Βραχώδη Όρη, ενώ από αύριο αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας με εξαίρεση μόνον το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.
Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρουμέν Ράντεφ έθεσε βέτο σε νόμο κατά της διαφθοράς που ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά εκείνος θεωρεί ότι είναι ανεπαρκής για να παράξει αποτελέσματα.

«Ο νόμος όχι μόνο δεν δημιουργεί την κατάλληλη ρυθμιστική βάση, αλλά θέτει και εμπόδια στον αγώνα κατά της διαφθοράς», σύμφωνα με τα επιχειρήματα του προέδρου που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη, μία ημέρα μετά την ανάληψη της εναλλασσόμενης προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης από τη Βουλγαρία.
«Ο μεγάλος συνασπισμός δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί δεδομένος» διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος του SPD. Δήλωσε, δε, ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας παραμένει μια πιθανότητα έστω και αν η καγκελάριος Μέρκελ «δεν θέλει να το παραδεχτεί».
Το κοινοβούλιο του Ισραήλ υιοθέτησε τροπολογία σε νόμο που καθιστά δυσκολότερη την παραχώρηση του ελέγχου τμημάτων της Ιερουσαλήμ σε οποιαδήποτε μελλοντική ειρηνευτική συμφωνία με τους Παλαιστίνιους.

Οι Παλαιστίνιοι καταδίκασαν την κίνηση, λέγοντας ότι υπονομεύει οποιαδήποτε πιθανότητα αναβίωσης των συνομιλιών για την δημιουργία κράτους.
Ευθεία παραβίαση του νόμου που ορίζει τα της δημόσιας διαβούλευσης στα σχέδια νόμου, εντοπίζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στο σχετικό (νομοσχέδιο) με τη δικαστική διαμεσολάβηση.
Η Ένωση εκφράζει την αντίθεσή της ως προς τον περιορισμό του συνολικού χρόνου της δημόσιας διαβούλευσης σε πέντε ημέρες και ζητεί «παράταση της προθεσμίας τουλάχιστον μέχρι τις 27-01-2018, όπως ορίζει ο Νόμος, προκειμένου ο νομικός κόσμος και ειδικότερα το δικαστικό σώμα να έχει εν τοις πράγμασι τη δυνατότητα να καταθέσει τις παρατηρήσεις του επί του νομοσχεδίου».
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 18:50

Προσλήψεις 8.171 υπαλλήλων στους δήμους

Τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για τον μεγάλο διαγωνισμό των μόνιμων καθαριότητας στους δήμους.

Το σχετικό επίσημο αίτημα για 8.171 θέσεις κατατέθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ήδη ετοιμάζεται η σχετική προκήρυξη.
Στον Λιμένα Λάρνακας της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμενόταν να φτάσει την Τρίτη το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης, στο πλαίσιο υλοποίησης Διακρατικής Συμφωνίας μεταξύ της Λευκωσίας και του Ισραήλ, σύμφωνα και με τις συμβατικές υποχρεώσεις και για τη διενέργεια των κατάλληλων τελωνειακών ελέγχων.