espa pkm

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026, 10:48:14 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αυστραλός πολίτης αφγανικής καταγωγής και «γνωστός» στην αστυνομία ήταν ο δράστης της επίθεσης το πρωί της Πέμπτης (16:04 τοπική ώρα) στη Μελβούρνη. Ο 32χρονος οδηγός του λευκού SUV είχε απασχολήσει τις αρχές το 2010 για μικροαδίκημα, ενώ είναι χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ για την πάταξη της διενέργειας παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρη την Κρήτη.

Μέχρι την Πέμπτη είχαν συλληφθεί 13 άτομα, 11 έλληνες και 2 αλλοδαποί, σε Ρέθυμνο και Χανιά, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.895 ευρώ, προερχόμενο από τη διεξαγωγή των απαγορευμένων τυχερών παιχνιδιών, μαζί με 108 μάρκες.
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 17:50

Νέος γύρος διαμάχης γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ

Νέος γύρος διαμάχης ξέσπασε ανάμεσα στου συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, εξαιτίας των νέων συμβάσεων που δρομολογούνται. Μάλιστα, οι γιατροί παρομοιάζουν τους όρους που προωθούνται με «συνταγή πληβειοποίησης» και «εξόντωσης του ελεύθερου επαγγελματία γιατρού».
Ενα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τους ΟΤΑ ύψους 500 εκατ. ευρώ τα οποία θα επεκταθούν στα 2 δισ. ευρώ, σε βάθος πενταετίας προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας που αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη από τη Βουλή.
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 16:50

Νετανιάχου: «Οίκος ψεμάτων» ο ΟΗΕ

«Οίκο ψεμάτων» χαρατηρίζει τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου ο οποίος απέρριψε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Ιερουσαλήμ που αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη.
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε στην νοτιοανατολική πόλη Τζεντσεόν της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η φωτιά ξέσπασε σε οκταώροφο κέντρο ευεξίας στην πόλη, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 170 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Σεούλ.
«Η Εκκλησία της Ελλάδας είναι αρωγός του κράτους σε όλη την προσπάθεια την οποία καταβάλλει να στηρίξει τους πιο αδύναμους συμπολίτες, προσφέροντας ένα αθόρυβο και εξαιρετικά πολύτιμο έργο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης – παρουσία του Αρχιεπισκόπου - κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο βρεφονηπιακό σταθμό «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ».
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου για την καταπολέμηση της νοθείας και την προστασία της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου, ύστερα από ενημέρωση του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και σε συνεργασία με αυτό, προχώρησε σε επιθεώρηση δύο εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΩΝΙΑΣ Α.
Απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Βράντζα, σχετικά με τις τιμές του πρόβειου γάλακτος και την προστασία της φέτας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:
Ενα πάγιο αγροτικό αίτημα που θα δώσει περισσότερη οικονομική ρευστότητα στους αγρότες κατά την κρίσιμη καλλιεργητική περίοδο, ικανοποιείται κατόπιν συνεργασίας του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με τη διοίκηση της ΔΕΗ.