espa pkm

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2026, 6:24:47 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεν μπορούν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με την Βόρεια Κορέα έως ότου η Πιονγκιάνγκ βελτιώσει τη συμπεριφορά της, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, εγείροντας ερωτήματα έπειτα από την προσφορά για διάλογο του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, που τόνισε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Κορέα «χωρίς να θέτει εκ των προτέρων κανέναν όρο».
Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν την τελευταία ώρα από την Λωρίδα της Γάζας με στόχους εδάφη του Ισραήλ, σύμφωνα με τις επίσημες δυνάμεις Άμυνας της χώρας.

Δύο από αυτούς αναχαιτίστηκαν επιτυχώς από την αντιπυραυλική ασπίδα του Ισραήλ, ενώ ο τρίτος έπεσε σε «ανοικτή περιοχή».
Σοβαρή πολιτική ήττα υπέστη η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, για το Brexit, καθώς η Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο πέρασε τροπολογία που περιορίζει τις εξουσίες της κυβέρνησης στη διαδικασία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα θα πράξει ότι είναι αναγκαίο για να υπερασπίσει τα νόμιμα δικαιώματα του ρώσου πολίτη Αλεξάντρ Βίνικ, δήλωσε η ρωσική διπλωματική αποστολή στην Αθήνα, μετά την απόφαση που έλαβε ο Άρειος Πάγος για την έκδοση του «Mr Bitcoin» στις ΗΠΑ.
Τη δημιουργία πνεύμονα πρασίνου στον Ελαιώνα σχεδιάζει ο δήμος Αθηναίων, διαμορφώνοντας μια έκταση 46 στρεμμάτων σε πάρκο αναψυχής και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της Ακαδημίας Πλάτωνος, του Βοτανικού και του Μαρκόνι.
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε την Τετάρτη μεταξύ των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, μέσω ανακοινώσεων, για τη στάση που κρατούν τα δύο κόμματα απέναντι στους φορολογικούς παραδείσους και τις μεταρρυθμίσεις τους για τους συντελεστές φορολόγησης.
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 21:54

Θα πλημμυρίσει Αη Βασίληδες το Κιλκίς

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τους τοπικούς φορείς και καταστήματα της πόλης διοργανώνει το 3ο Santa Run Kilkis για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και του συλλόγου βηματίΖΩ.

Χιλιάδες στρέμματα γης και στο Κιλκίς η λίμνη Αρτζάν και η παραλίμνια της Δοϊράνης περιοχή  περιλαμβάνονται στις  ζώνες υψηλού κινδύνου πλημμύρας στην Κεντρική Μακεδονία.
Οι ζώνες υψηλού κινδύνου περιλαμβάνονται  στους χάρτες των σχεδίων διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας λεκανών απορροής ποταμών υδατικού διαμερίσματος της Κεντρικής Μακεδονίας, που συντάχθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εντός του 2017

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα και μετά από ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο κ. Χατζηαποστόλου Ιωάννης είναι ο νέος Γραμματέας της.
Ο  Γιάννης Χατζηαποστόλου  είναι 37 ετών, δικηγόρος με αισθητή και αποτελεσματική παρουσία μέχρι σήμερα.

Το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα στο σιδηροδρομικό σταθμό Port Authority, κοντά στην Times Square, αναζωπύρωσε τους φόβους για ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ενόψει της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις αρχές ασφαλείας τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο και των υπόλοιπων χωρών που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατικών ομάδων.