espa pkm

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2026, 9:57:52 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε ποινές ισοβίων για τρεις δημοσιογράφους που δικάζονται σε σχέση με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Οι αδελφοί Αχμέτ και Μεχμέτ Αλτάν, καθώς και η αρθρογράφος Ναζλί Ιλιτσάκ κατηγορούνται για «απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης», «απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης» και «διάπραξη εγκλήματος στο όνομα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης χωρίς να είναι μέλη της», διευκρινίζει το Ανατολή.
«Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή αντισημιτισμού και ξενοφοβίας», τόνισε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη στο περιστατικό πυρπόλησης σημαιών του Ισραήλ κατά την διάρκεια διαδήλωσης έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, στο Βερολίνο, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η αντίθεσή της στην απόφαση της Ουάσιγκτον για το καθεστώς της Ιερουσαλήμ εξακολουθεί να ισχύει.
Η Αίγυπτος και τη Ρωσία υπέγραψαν στο Κάιρο την τελική σύμβαση για την κατασκευή του πρώτου αιγυπτιακού σταθμού πυρηνικής ενέργειας στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Η σύμβαση, που υπογράφτηκε παρουσία των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, επικυρώνει τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει οι δύο χώρες τον Νοέμβριο του 2015 για την κατασκευή στην περιοχή Νταμπάα τεσσάρων αντιδραστήρων ισχύος 1.200 μεγαβάτ έκαστος.
Εδώ και χρόνια εκκρεμεί η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής. Το σύστημα που εγκαταστάθηκε κάποτε, ουδέποτε λειτούργησε ολοκληρωμένα και οι όποιες απόπειρες είχαν στεφθεί με αποτυχία. Η τεχνολογική εξέλιξη δε το κατέστησε σύντομα ανεπαρκές.
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως ένα μήνα μετά την εξαφάνιση, στον νότιο Ειρηνικό, του υποβρυχίου της Αργεντινής, San Juan. Σύμφωνα με τον αναλυτή ακουστικής Μπρους Ρουλ το κέλυφος του υποβρυχίου καταστράφηκε ολοσχερώς μέσα σε 40 μιλισεκόντ, το 1/25 δηλαδή ενός δευτερολέπτου.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε την υπόθεσή του στην Ευρώπη για να ζητήσει από συμμάχους να αναγνωρίσουν, όπως έκαναν οι ΗΠΑ, την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, όμως αντιμετώπισε μια σταθερή άρνηση από τους ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών οι οποίοι θεωρούν ότι η κίνηση αυτή συνιστά πλήγμα κατά της ειρηνευτικής διαδικασίας.
Στο Παρίσι θα μεταβεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να πάρει μέρος στις εργασίες της διεθνούς Διάσκεψης Κορυφής για το Κλίμα, «One Planet Summit», που διοργανώνει η Γαλλία σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας).

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς!!!!!!!! Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς !!!!!!

Οι παραστάσεις συνεχίζονται  με την Ομάδα από τη Γερμανία-Ιταλία με τίτλο “Μικρό Θέατρο των Σφαλμάτων” που θα μας παρουσιάσει ένα Λαϊκό Παραμύθι από την Συρία, “Τα τρία ψάρια” στις 11/12 στις  19:00 και 12/12 στις 9.00 και 11.00.

Τις πρώτες θέσεις στο κάπνισμα καταλαμβάνει η Ελλάδα συγκριτικά με τις χώρες της Ευρώπης. Παρόλο που παρατηρείται μείωση τα τελευταία χρόνια στα περισσότερα κράτη της γηραιάς ηπείρου αναφορικά με την κατανάλωση τσιγάρων, η χώρα μας κινείται σε διαφορετική γραμμή.
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 20:44

Κιλκισιακός: Και τώρα, Πιερικός!

Αμεση επιστροφή στις προπονήσεις για τον Κιλκισιακό, με τον Μάκη Κατσαβάκη να υποδέχεται το μεσημέρι της Δευτέρας τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.
Στιγμές ξεκούρασης και αποθεραπείας για όσους έπαιξαν τη Κυριακή, και πρόγραμμα για τους υπόλοιπους, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό.
Νέα προπόνηση τη Τρίτη στο Σταυροχώρι που θα είναι και η τελευταία πριν το ματς με την ομάδα της Κατερίνης.