Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σ.Αραβία: Ανοίγουν και πάλι κινηματογράφοι 35 χρόνια μετά
6.000 τζιχαντιστές του ΙΚ ενδέχεται να επιστρέψουν στην Αφρική
Αυξήθηκαν και πάλι οι πωλήσεις όπλων διεθνώς
Μέι: Νέο αίσθημα αισιοδοξίας για την πορεία του Brexit
Χέιλι-ΟΗΕ: Να ακουστούν όσες κατηγόρησαν τον Τραμπ για παρενόσχληση
Ο Τραμπ καυχήθηκε ότι μπορούσε να φιλά γυναίκες χωρίς τη θέλησή τους εξαιτίας του ότι ήταν διάσημος, σύμφωνα με ένα βίντεο του 2005, η μετάδοση του οποίου, τον Οκτώβριο του 2016, έναν μήνα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, προκάλεσε σκάνδαλο.
«Σισμανόγλειο»: Διαμάχη Πολάκη - εργαζομένων για τα σεντόνια
Ανακοινώνονται τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης
Κοντονής: Δικαίωμα των πολιτών η κριτική δικαστικών αποφάσεων
Εντοπίστηκαν και άλλα μέλη της σπείρας που έκλεβαν ιατρικά μηχανήματα
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε η σπερία των Κολομβιανών που έκλεβε ιατρικά μηχανήματα από νοσοκομεία. Η σπείρα είχε χτυπήσει σε διάφορες πόλεις της χώρας, καθώς και στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ολόκληρη η ομάδα είχε έρθει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας στις 11 Μαΐου και κατάφερε να διαφύγει στις 25 Μαΐου με πλαστά στοιχεία από το Ελευθέριος Βενιζέλος.
