espa pkm

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2026, 6:25:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου εξαιτίας του προσφυγικού. Εκρηκτική, όμως, είναι και η σχέση μεταξύ των δημάρχων και του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στα νησιά του Αιγαίου έφτασαν από τα τουρκικά παράλια 547 πρόσφυγες και μετανάστες.
Η αντιπολίτευση της Ονδούρας κάλεσε σε νέες κινητοποιήσεις και αποκλεισμούς δρόμων σήμερα Δευτέρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επανεκλογή του προέδρου Χουάν Ορλάντο Ερνάντες στην προεδρία, ενώ χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν εδώ και μέρες καταγγέλλοντας την «κλοπή» που διαπράχθηκε κατ' αυτούς στις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου.
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 11:50

Σκληραίνει η κόντρα Τουρκίας - Ισραήλ

Σε έναν ανηλεή πόλεμο δηλώσεων επιδίδονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ηγέτες του Ισραήλ και της Τουρκίας μετά την απόφαση του Ντόνταλτ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, με τις σχέσεις των δυο χωρών να βρίσκονται και πάλι σε επικίνδυνη τροχιά σύγκρουσης.
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 11:50

Δεκάδες ακίνητα στο «σφυρί» την Τετάρτη

Συνεχώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους στρατηγικά κακοπληρωτές οι οποίοι έχουν οφειλές σε δημόσιο και τράπεζες, μέσω των πλειστηριασμών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για μείωση των «κόκκινων» δανείων. Την ερχόμενη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου επανέρχονται οι πλειστηριασμοί σε κανονική ροή.
To κοσμικό Sushi-bar στο Κολωνάκι, προσέφερε ποικιλία σπέσιαλ πιάτων ικανοποιώντας τα γούστα μυημένων πελατών του. Ανάμεσα στα« πιάτα » που διακινούντο ήταν κυρίως κοκαϊνη, κάνναβη και MDMA (χάπια μεταμφεταμίνης ).

Η απόσταση τελικά από το Κολωνάκι ,στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας,μέχρι τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ήταν μικρή.
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ εξαπολύει ο Σταύρος Θεοδωράκης για την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες στη Μόρια, κατηγορώντας τους ότι έχουν στοιβάξει κάτω από άθλιες συνθήκες 7.000 ανθρώπους σε ένα χώρο φιλοξενίας 2.000.
Ολόκληρη τη βεντάλια της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της ανοίγει η ΝΔ λίγες ημέρες πριν από το 11συνέδριο της, καθώς στο επιτελείο της Πειραιώς επικρατεί η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και τα θέματα της καθημερινότητας και μεγαλύτερα ζητήματα όπως η επίσκεψη Ερντογάν.
Σε πέντε σημεία του πλανήτη είναι συγκεντρωμένο το 90% των ιστοσελίδων που προωθούν τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, σύμφωνα με τη Unicef: Στον Καναδά, στη Γαλλία, στις Κάτω Χώρες, στη Ρωσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Νότια Κορέα, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία διεξάγουν διήμερη ναυτική άσκηση, με αντικειμενικό σκοπό την αντιμετώπιση πυραυλικών εκτοξεύσεων από την Βόρεια Κορέα, μεταδίδουν σήμερα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας στην Σεούλ.
Συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν από το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρόμενοι για τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης αλλά και ενόψει της απεργίας που έχει προκηρυχθεί για τις 14 Δεκεμβρίου.