Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο μηχανισμός της "εθνικής ταπείνωσης"
Του Ανδρέα Μακρίδη.
Ο Σουλτάνος στρογγυλοκάθισε στον καναπέ του Προεδρικού Μεγάρου. Κατέλαβε με τη μία το μισό καναπέ που του αναλογούσε, ακουμπώντας στην αδιόρατη νοητή γραμμή που χώριζε τα δύο μισά του επίπλου, άνετος, ευθυτενής, ατάραχος. Ο ημέτερος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο, χωρίς να παρουσιάσει μια γελοία εικόνα παιδιών που τσακώνονται. Περιορίστηκε λοιπόν στην γωνία του καναπέ, ελπίζοντας πως το διπλωματικό κομιλφό θα έσωνε τα προσχήματα. Διαψεύστηκε.
Ηθικές αξίες και βιώσιμη επιχειτηματικότητα
Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς οργανώνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου εκδήλωση με θέμα: “Ηθικές Αξίες και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα”, στις 18:00 – 20:30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Πρόσκληση Σίσι σε Αμπας για να συζητήσουν την απόφαση Τραμπ
Λίβανος: Συγκρούσεις σε διαδήλωση κοντά στην αμερικανική πρεσβεία
Πρώτη τριμερής συνάντηση υπουργών Άμυνας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου
Στο μεταξύ, μνημόνιο συνεργασίας για αεροναυτική έρευνα και διάσωση θα υπογράψουν Κύπρος και Αίγυπτος κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του υπουργού Άμυνας της Αιγύπτου, στρατηγού Σεντκί Σόμπχι, που αρχίζει αύριο, Δευτέρα.
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά Τραμπ στους δρόμους της Μέσης Ανατολής
Νετανιάχου για Ερντογάν: Δεν δέχομαι μαθήματα από αυτόν που στηρίζει τρομοκράτες
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να σταματήσει τα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη
ΝΔ: Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο υπ. Δικαιοσύνης θα είχε αποπεμφθεί
Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως «σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο κ.