espa pkm

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2026, 3:24:16 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

10:41 Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη συζύγου του όπου τον υποδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.
«Ένα κορυφαίο γεγονός για την εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως η σημερινή επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μικροπολιτικής», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, αναφορικά με την κριτική της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Ερντογάν.
Για το Βελιγράδι θα αναχωρήσει αύριο, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει στην Τετραμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας.

Παράλληλα, την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Μα Κάι, στις 12:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στις 14:00, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της πολιτείας της Βικτώριας της Αυστραλίας, Ντάνιελ Άντριους.
Για «επίσκεψη - φιάσκο» κάνουν λόγο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αναφορές στο Αιγαίο, το Κυπριακό, την αντιμετώπιση των μειονοτήτων, τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς αλλά και τη συνθήκη της Λωζάννης.
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 00:50

Γερμανία: Εμμένουμε στα ψηφίσματα ΟΗΕ

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως η Γερμανία θα εμμείνει στα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιρλανδίας και Βρετανίας για την επίτευξη μιας συμφωνίας για το Brexit θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Πολωνίας, Μπεάτα Σίντλο. Ο υπουργός Οικονομικών της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι θα αντικαταστήσει την Μπεάτα Σίντλο στη θέση του επικεφαλής της συντηρητικής κυβέρνησης της χώρας, έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο τύπου του κυβερνώντος κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS).
Η Federazione Anarchica Informale ('Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία) ανέλαβε πριν λίγο την ευθύνη για την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από τμήμα των καραμπινιέρων της Ρώμης, νωρίς σήμερα το πρωί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 5.30 ώρα Ιταλίας, έξω από τμήμα των καραμπινιέρων, στην κεντρική περιοχή Σαν Τζοβάννι της ιταλικής πρωτεύουσας.
Να συνυπογράψει τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, που αφορά σε οριζόντιες μειώσεις αποδοχών σε ποσοστό 4,47% και κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού τους, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ κατά πλειοψηφία 70%, στη διάρκεια της σημερινής γενικής τους συνέλευσης, όπως τόνισε μο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Σε παραδοχή πως επί πολλά χρόνια η χώρα του προκαλούσε την Ελλάδα προέβη ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτά έχουν τώρα σταματήσει, γιατί η χώρα του θέλει φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, με την οποία, όπως παρατηρεί, έχει κοινή ιστορία που θα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.