espa pkm

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2026, 9:01:40 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Αποτελέσματα αγώνων Α κατηγορίας (ΑΝΑΤ.) ΕΠΣ Κιλκίς, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.

Αποτελέσματα αγώνων Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και έντονη κινητικότητα των υποψηφίων ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Κιλκίς και στις τρεις ημέρες των εκλογών.

Ο συνολικός αριθμός των μελών του Επιμελητηρίου που έφθασε στην κάλπη το τρίημερο, έφθασε τους 1776.

Το Σάββατο, πρώτη ημέρα των εκλογών, στην κάλπη του Πολυκάστρου βρέθηκαν 501 ψηφοδέλτια, ενώ την Κυριακή στο Κιλκίς ψήφισαν 575 μέλη και τη Δευτέρα 700.

Ύποπτο πακέτο, το οποίο περιείχε κατά πάσα πιθανότητα μια χειροβομβίδα, εντοπίστηκε στην έδρα της κυβέρνησης της Θουριγγίας, στην Ερφούρτη. Το πακέτο είχε παραδοθεί την Παρασκευή το απόγευμα και βρισκόταν μέχρι την Δευτέρα σε αποθηκευτικό χώρο του κτηρίου.
Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος Siemens διαπραγματεύεται με βραζιλιάνους εισαγγελείς έναν διακανονισμό ύψους άνω του 1 δισεκατομμυρίου ρεάλ (259 εκατ. ευρώ) για αστικές υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες σε διαγωνισμούς για το μετρό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.
Η ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) της Γερμανίας συμφώνησε ομόφωνα στην έναρξη συζητήσεων με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της Άνγγελα Μέρκελ, για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι, δήλωσε ανώτερο στέλεχος του κόμματος την Δευτέρα.
Ο πρώην πρόεδρος της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ σκοτώθηκε την Δευτέρα, λίγες μόλις ημέρες αφότου διέκοψε τη συνεργασία του με τους αντάρτες Χούτι, γεγονός που οδήγησε στο ξέσπασμα σφοδρών, πολύνεκρων συγκρούσεων στην πρωτεύουσα Σαναά.
Η επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από τις ΗΠΑ θα προκαλούσε «καταστροφή» και θα οδηγούσε σε μια νέα σύρραξη στη Μέση Ανατολή, προειδοποίησε την Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπεκίρ Μποζντάγ.
Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον και ο δήμαρχος το Λονδίνου Σαντίκ Καν δήλωσαν πως δεν βλέπουν τον λόγο να μην συνάψουν και η Σκωτία και το Λονδίνο ειδικές συμφωνίες μετά το Brexit, όπως αυτή που σύναψε η Βόρεια Ιρλανδία.
Τη χρηματοδότηση των εργασιών αποκατάστασης του λιμένα της Νέας Περάμου, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου 2017, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.