Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ έπληξε τον Ισημερινό
Σεισμός 6 βαθμών σημειώθηκε στον Ισημερινό, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικής Επισκόπησης (USGS) των ΗΠΑ. Ο σεισμός σημειώθηκε 73 χλμ. βόρεια-βορειοανατλικά του Πορτοβιέχο.
Πηγή: Το Βήμα
Λέσβος: Ο Δήμος προσπάθησε να αποκλείσει κοντέινερ για τη Μόρια
Ιταλία: Βρέθηκε ναζιστική σημαία σε στρατόπεδο καραμπινιέρων [Εικόνα]
Από το σώμα των καραμπινιέρων έγινε γνωστό ότι «υπάρχει ενδεχόμενο να ληφθούν κυρώσεις, ενώ εξετάζεται και η ποινική διάσταση της όλης υπόθεσης».
Β.Κορέα: Καταγγέλλει τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Ν.Κορέας
Η άσκηση Vigilant Ace, στην οποία συμμετέχουν περίπου 230 αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων «αόρατα» καταδιωκτικά F-22 Raptor, αρχίζει τη Δευτέρα και θα διαρκέσει πέντε ημέρες.
Γεννηματά: Ενίσχυση δικτύου προστασίας των ατόμων με αναπηρία
Γεροβασίλη: Η χώρα στην τελική ευθεία εξόδου από τα μνημόνια
Μήνυμα πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αφήσει στο σκοτάδι καμία υπόθεση σκανδάλων, διαφθοράς και διαπλοκής, στέλνει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. Κατηγορεί την αντιπολίτευση πως την ώρα που η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία δείχνει να πρωτοστατεί σε προσπάθειες που στόχο έχουν την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας.
Κακοκαιρία: Τις πληγές τους μετρούν Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρος
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Αγρίνιο και Μεσολόγγι
Την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου αποφάσισε το συντονιστικό όργανο που συνεδρίασε στο Μεσολόγγι, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολου Κατσιφάρα.Επιθέσεις κουκουλοφόρων στα ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο
Επιθέσεις με βόμες μολότοφ σημειώθηκαν και πάλι σήμερα τα ξημερώματα έξω απο το Πολυτεχνείο, στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.
Ομάδα κουκουλοφόρων πραγματοποίησε κατά διαστήματα επιθέσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στο σημείο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές, απο τις 05.15 έως τις 06.00 το πρωί, που ηρέμισε η κατάσταση.
Νιγηρία: Τουλάχιστον 13 νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση
Τουλάχιστον 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους από διπλή επίθεση βομβιστριών-καμικάζι στην αγορά της Μπίου, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της Πολιτείας Μπόρνο στη Νιγηρία το Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ πηγές στην περιοχή έκαναν λόγο για 18 νεκρούς.